Hej ho, dawno mnie tu nie bylo, wiec postanowilam wrzucic na jeden z moich ulubionych hasztagow takiego memaska-porownanie calkowicie mojego autorstwa (。◕‿‿◕。) (Ten typ po lewej to postac z gry, tylko ze w wersji au* mojego i mojej kochanej siostry.)
Ps. Nawet normalne kobiety pewnie i tak wybiora pierwsza opcje ( ͡°ʖ̯͡°)
Ps1. Prosze nie traktowac wszystkich punktow doslownie! (Tak jak tego z orientacja)
Szybkie szkice glow takze sa w pelni moje!
*au - skrot od Alternative Universum, po polsku alternatywne uniwersum, czyli mozna by rzec fanowski odlam glownego fantazyjnego swiata zachowujacy najwazniejsze cechy oryginalu, jednak niektore cechy sa zmenione, w zaleznosci od upodobania. AU tez moga sie dzielic na odlamy; definicja wymyslona przeze mnie na predce!
(Ten typ po lewej to postac z gry, tylko ze w wersji au* mojego i mojej kochanej siostry.)
Ps. Nawet normalne kobiety pewnie i tak wybiora pierwsza opcje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ps1. Prosze nie traktowac wszystkich punktow doslownie! (Tak jak tego z orientacja)
Szybkie szkice glow takze sa w pelni moje!
*au - skrot od Alternative Universum, po polsku alternatywne uniwersum, czyli mozna by rzec fanowski odlam glownego fantazyjnego swiata zachowujacy najwazniejsze cechy oryginalu, jednak niektore cechy sa zmenione, w zaleznosci od upodobania. AU tez moga sie dzielic na odlamy; definicja wymyslona przeze mnie na predce!
#blackpill #chad #incel #przegryw #logikarozowychpaskow #memy #autorskie #chadowezycie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora