Wpis z mikrobloga

@swcc: @swcc te LG-ki to które konkretnie? Sam mam trzy. Do Maka to bym sobie chyba albo Magic Trackpad albo Magic Mouse'a wziął, jakoś mnie te Logitechy niby dedykowane macOS nie przekonywały nigdy.
  • Odpowiedz
@swcc: O ile sama miejscóweczka spoko i nawet dobrze to wygląda, to powiedz mi, co to są te rzeczy na suficie? jakieś dziwne ogrzewanie, czy ktoś poleciał na grubo z wyobraźnią i jest to jakis element dekoracyjny tylko?
  • Odpowiedz
@swcc: nie lepiej dać ekrany akustyczne na ścianę i dosunąć do niej biurko? Biurko większe wejdzie nawet, bo dla mnie już tu ciasno się robi
  • Odpowiedz
  • 196
@swcc: weź tych k---a marud nie słuchaj xD zajebiście jest, polak to musi mieć taśmy rgb i każde urządzenie innego producenta
  • Odpowiedz
@mk321: ja np używam stacji dokującej po thinkpadzie lenovo, która obsługuje displaylink. Normalnie podpinam po usb-c i działa mi cała stacja łącznie z usb, ethernetem itp :)
  • Odpowiedz
@swcc: Ładne.
Co to za wersja macbooka?
Dlaczego nie brałeś poprostu wielkiego zakrzywionego monitora jak Samsung Oddysey G7?

Co do myszki to MX Master od Logitecha? Najlepsza i najwygodniejsza myszka :)

Co do maca to myślałem, że jest on jednak trochę mniejszy.
  • Odpowiedz
@Protectorx:

Dlaczego nie brałeś poprostu wielkiego zakrzywionego monitora jak Samsung Oddysey G7?

Sam się zastanawiam nad tym monitorem i niestety nie jest to monitor idealny. Wychodza np. teraz fajne nowe monitory OLED 27 cali, które są dużo lepsze niż obecne monitory. Ciężko to pogodzić.
  • Odpowiedz