Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)

źródło: 1000009416
Pobierz
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy

źródło: IMG_5510
Pobierz
#krakow
źródło: comment_1652374449xfEJXg6GBFm5vxq6Tq1Js9.jpg
Pobierzźródło: comment_1652374491XcMdm5T7U4zhf9NB2gpRpo.jpg
PobierzWiekszosci ludzi podobal sie bardziej naturalny i dziki wyglad Zakrzowka. Mimo ze oczywiscie naturalny on nie jest bo to kamieniolom wyrabiany przez czlowieka, zalany przez czlowieka wodą ;)
źródło: comment_1652374858hmh4bAFZ4byncujMhOtIji.jpg
PobierzJak zawsze w polsce, wedlug mnie właściciel powinien to zamknąć ogrodzić murem z ochroną i sobie tam wybudować chatę prywatną aż by im d--y popękały.
Komentarz usunięty przez autora
@PiersiowkaPelnaZiol: nie widzialem nigdy ani pretow w wodzie ani syfu, a wskoczyc sobie do wody ze skalki piekna sprawa, tak samo jak przeplynac przez zbiornik w poprzek, teraz pewnie jakis cieć bedzie gonił za takie rzeczy ehh
@Koronanona: przecież tam były pręty w wodzie, a syf oczywiście że był może nie w wodzie ale wszędzie dokoła niej,
No byłem świadkiem w tamte wakacje jak chłopaki pili wódeczkę i skakali z 15-20 metrowego klifu, jak jeden prawie łbem p-------ł o skalę to ludzie nagle zaczęli ich pouczać że tak nie
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,28424495,dwie-osoby-spadly-ze-skal-na-zakrzowku-ranne-trafily-do-szpitala.html
a to sprzed 4 dni, jeszcze się nawet sezon nie zaczął.
Ja osobiście się się cieszę żę tam coś robią i wreszcie to będzie jak być powinno
źródło: comment_1652375998k4Bxnpghg4CoZG7dVzIT9V.jpg
Pobierzźródło: comment_1652376218mN9JxCfsBpbg8Y9I2fW9So.jpg
Pobierz