Wpis z mikrobloga

W zasadzie sprawa wyglądała proste, przez ilość karetek i rzeczy które tam się o----------y zakrzówek miał zostać permanentnie zamknięty

@PiersiowkaPelnaZiol: Żeby daleko nie szukać, temat sprzed 3 dni -> https://lovekrakow.pl/aktualnosci/wypadek-na-zakrzowku-zakonczyl-sie-tragicznie_45976.html

Ja mam nadzieję, że jak będzie tam nieco więcej ludzi to się trochę to miejsce ucywilizuje, bo serce kłuło jak w sezonie tak atrakcyjne miejsce było zdominowane przez n------e, drące ryja małpy z hemp gru na głosinkach i rzucające butelki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nick230: muszą mieć p--------e w tym Krakowie że jedyna naturalna i dzika miejscówka to takie coś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@e_m_p: najpiekniejsza jest ta geosiatka za kilka milionow, wspaniały klimat tworzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz ze rzecoznawca ktory zaopiniowal KONIECZNOSC jej wykonania byl w tym samym czasie w zarzadzie firmy ktora wygrala na jej wykonanie przetarg? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ot krakowski przypadek
  • Odpowiedz
  • 30
@nick230 Standard w Krakowie. Nawet jak robią w końcu coś fajnego i z sensem to ludzie przyzwyczajeni do chujni i narzekania psioczą z przyzwyczajenia. Nic nie robili i najebusy wpadały do wody? Źle. Zrobili fajne baseny, ogarnęli niebezpieczny teren? Też źle, bo BETOOOON. Zawsze źle.
@Jadugar pokaż swój projekt, przecież był konkurs :)
  • Odpowiedz
Standard w Krakowie. Nawet jak robią w końcu coś fajnego i z sensem to ludzie przyzwyczajeni do chujni i narzekania psioczą z przyzwyczajenia. Nic nie robili i najebusy wpadały do wody? Źle.

@bugg:

Standard w Krakowie. Nawet jak robią coś totalnie nie na miejscu i tylko po to żeby zarobić to ludzie przyzwyczajeni do konsumowania komercyjnego kloca prosto z tyłków kasty walą sobie gruche z przyzwyczajenia. Było fajne i naturalne
  • Odpowiedz
  • 21
@Koronanona ale pieprzenie z tym naturalnym miejscem xD przeciez wystarczy nie iść na te baseny i masz naturalność. Pokazać Ci na mapie?
  • Odpowiedz
@bugg: duzy zbiornik ma byc zamkniety dla pospólstwa, tak czy inaczej nie bylo na nim wielu dobrych miejsc do posiedzenia czy wskoczenia sobie do czystej wody.
Ciesze sie ze udalo mi sie skorzystac z zakrzowka, to miejsce juz nie bedzie takie samo. Teraz to bedzie miejsce pokroju wladyslawowa
  • Odpowiedz