Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +39
Dzisiaj wam przybliżę sylwetkę Taylor Swift, która sama dorobiła się miliardów bez bogatego ojca. Znienawidzicie ją bo jak wiadomo na wykopie baby to są najgłupsze stworzenia i jedyna ich funkcja to robienie dzieci, zajmowanie się domem bo do niczego innego się nie nadają.
Pochodzi z biednej rodziny, wioski mającej kulistet mieszkańców. Taylor od zawsze miała marzenie by być piosenkarką, a inne dzieci szydziły z niej za to przez co nie miała znajomych. Kiedy
Pochodzi z biednej rodziny, wioski mającej kulistet mieszkańców. Taylor od zawsze miała marzenie by być piosenkarką, a inne dzieci szydziły z niej za to przez co nie miała znajomych. Kiedy

źródło: 1000030850
Pobierz
pogodny_mis65 +52
W takie dni jak ten jeszcze bardziej doceniam to, że zdecydowałem sie zamówić Porsche Cayenne Coupe zamiast bananowej 911. Jazda w takich warunkach tym modelem to czysta frajda. Kartka żebyscie znowu nie pisali, że to zarzutka. Miłej niedzieli ;) #motoryzacja #chwalesie #porsche

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#krakow
źródło: comment_1652374449xfEJXg6GBFm5vxq6Tq1Js9.jpg
Pobierz@PiersiowkaPelnaZiol: serio z zadnej strony nie widzialem tam pretow w wodzie, gdzie konkretnie?
@PiersiowkaPelnaZiol: Żeby daleko nie szukać, temat sprzed 3 dni -> https://lovekrakow.pl/aktualnosci/wypadek-na-zakrzowku-zakonczyl-sie-tragicznie_45976.html
Ja mam nadzieję, że jak będzie tam nieco więcej ludzi to się trochę to miejsce ucywilizuje, bo serce kłuło jak w sezonie tak atrakcyjne miejsce było zdominowane przez n------e, drące ryja małpy z hemp gru na głosinkach i rzucające butelki
źródło: comment_1652377944FbAHZ44rpGYuXkMjJB3UvS.jpg
Pobierz?????
@Jadugar pokaż swój projekt, przecież był konkurs :)
@e_m_p: jest zaizolowana, nie mogla zaśniedzieć
@bugg:
Standard w Krakowie. Nawet jak robią coś totalnie nie na miejscu i tylko po to żeby zarobić to ludzie przyzwyczajeni do konsumowania komercyjnego kloca prosto z tyłków kasty walą sobie gruche z przyzwyczajenia. Było fajne i naturalne
Ciesze sie ze udalo mi sie skorzystac z zakrzowka, to miejsce juz nie bedzie takie samo. Teraz to bedzie miejsce pokroju wladyslawowa
@Koronanona: No tak.. powiem więcej, nie jest nawet miedziana ᶘᵒᴥᵒᶅ Z mojej wypowiedzi chyba jasno wynikało, że nie drażni tak, bo już się nie błyszczy jak psu j---a.
źródło: comment_16523853884ECncWSY5AD462K811jIzV.jpg
Pobierz