Wpis z mikrobloga

@Karl_Franz: ja się zastanawiam, czy nie wrócić do WH2, bo bym sobie wymasterował Vampire County przed IE + trza po raz Nty pograć drugą najlepszą rasą - tomb kingami ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale jeszcze trzeba dokończyć kampanie Kairoza i może ku'gath'a jeszcze odpalić, ale to raczej po 1.2
  • Odpowiedz
@Karl_Franz: i tak dobrze, że to wydali, bo pewnie 99% mocy przerobowej wsadzili w robienie IE, bo łatanie kampanii chaosu jest daremne.
@thority: No i oczywiście najlepsza rasa czyli ogry, dostała najlepszy RoR xD ten tzeentha też wydaje się być mocny, reszta to tak meh, albo sytuacyjne jak ci od Kslevu.
Ale zmiana że Unclean One, Keeper of Secret i Lord of Change mają teraz bound spelle, zamiast
  • Odpowiedz
@thority: Ku'gath w sumie śmieszny lord - z jednej strony taka trochę artyleria, z drugiej chcesz go mieć w melee bo wali ten swój AoE dmg. Jak dokończę Kairoza to został mi tylko nurgle do ogrania, ale jak patrzę jak tym rosterem sie gra, to srać mi się chce XD powolna kupa gówna, żywe worki do bicia które musisz leczyć.
Ale pewnie w lipcu w DLC im dorzucą więcej ludzkiego
  • Odpowiedz
@marv0oo: no ale dobrze, że chociaż na samymi skillsami i tech tree posiedzieli, bo był dramat. No RoR w sumie fajne niektóre- opancerzone Bloodlettery ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@thority: nie wiem, te pancerne bloodlettery jakoś do mnie nie przemawiają. W kampanii jak je dostaniesz to ten pancerz nie da ci aż tyle, bo wtedy już komputer będzie się woził z jednostkami z AP. W multi może lepiej się sprawdzą.
A i tak czekam, aż na lato dodadzą Valkię i będę latać ze stackiem wojowników khorna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz