Aktywne Wpisy
youngboomer +60
Każda i każdy z tym telefonem przy uchu, co oni mają w tych głowach po równo nasrane to ja nie dowierzam XDDD
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
alkoJezus +108
Znam najgłupszego człowieka na ziemi, nie sądzę by ktoś go przebił, już tłumaczę
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań
Potem przychodzi wolna sobota, jedyny dzien w ktorym sie cieszysz zyciem, a pozniej niedziele i po południu już myslisz "jutro znowu do roboty" i tak życie mija..
#przemyslenia
@gatineau:
Po pierwsze- koszt smartfona i internetu jest śmiesznie niski w porównaniu
Bzdura, jeżeli ktoś zarabiając pensje minimalną może się utrzymać i jakoś żyć to jasno wynika że ktoś zarabiający dwie minimalne mógłby się utrzymać pracując na pół etatu. Tylko oczywiście ten 'ktoś' zazwyczaj nie chce żyć na poziomie ktosia
@bardzospokojnyczlowiek: Musieliby chyba pracować za darmo, bo cena usługi inaczej #!$%@? w kosmos. Świat nie jest tak prosty, wykopki. Większość ludzi nie pracuje w IT.
@ChickenDriver: Zgadzam się ze wszystkim poza tym... Karierę robi się po to, by mieć lepszą tzn. przyjemniejszą / mniej męczącą / lepiej płatną / lżejszą pracę w lepszych warunkach, niżbyś miał gdybyś nie robił kariery + będąc uznanym specjalistą z dużym zakresem umiejętności to nie musisz się tak martwić o pracę jak ktoś, kogo można łatwo zastąpić 10 innymi Ukraińcami...
@jonzi: ludzie maja sporo ukrytych pasji i zduszona przez prace kreatywnosc. Ida na 2 tygodnie urlopu i potrafia byc spokojniejsi. Zobacz ile mozna ksiazek przeczytac, zwiedzic miejsc, obejrzec klasyki filmowe
o tyle ze ona miala pare lat do ekerytury,ale z nia jezdzil syn. 35moze,ktory zdecydowal sie zostac na tej wsi z rodzicami...
@krowi_placek: A jak to zrobiles, ze masz takowe? Praca na uczelni?
@jonzi: Mega dziwne pytanie. Trzeba ci dawac na siłe zajęcia, bo bez roboty u kogoś nie masz sie czym zająć? W sumie co nieraz od kogos cos takiego slyszałem, ze idzie do roobty to sie chociaz czyms zajmie. Takich nigdy nie rozumiałem
Ja nigdy sie nie nudze, nawet takie
@gorylwemgle: A mnie sie zawsze wydaje ze najwiecej czasu, to troche tak jakbym go miał najmniej, bo ciągle wtedy mam cos do zrobienia, i nawet nie wiem kiedy mi ten czas ucieka, to sie poucze troche jezyka, to z kims popisze, to