Aktywne Wpisy

stefan_pmp +344

AlienFromWenus +13
Rozwalają mnie laski ze szkoły i studiów. Mają już dzieci i zamieniły się w typowe madgi. Na relację już nie wrzucą zdjęcie samej siebie np z lotu balonem czy na tle gór, za każdym razem musi to być zdjęcie gówniaka xD a te bardziej podklejone to nawet na profilowe wrzucą zdjęcie bombelka xD
#logikarozowychpaskow #p0lka #madka #dzieci #facebook #gownowpis #antynatalizm #childfree
#logikarozowychpaskow #p0lka #madka #dzieci #facebook #gownowpis #antynatalizm #childfree

@NocJestMistyczna @ahoq @Jimmybravo: @maciekalien: @titus1: @zip-: @stary_emigrant: @spider19447: @a_kto_umarl_ten_nie_zyje: @maciek-adamek: @OsiemPiec
Jak tam wykopki spełniliście swoje fantazje? Szli ci jeńcy w kajdanach z kulą u nogi? Krzyczeli coś? Wystawiali tyłek do Putina? Urojenia wykopoidalne level wypok.
#rosja #ukraina #wojna
@titus1: 60 rubli? teraz jest 250 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maciek-adamek: a byli? xD
Zawołałem, bo powielacie oczywiste fejki. Poważne wykopaliska giną dzięki wykopywaniu takich bzdur.
@titus1: witam w klubie onucy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak nie od użytkowników najwięcej zależy a od moderacji. Które wykopaliska są poważne
No i dzięki że mimo że zauważyłem swój błąd to ty od razu wyśmiewasz. Poziom wykopu nie zawodzi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@titus1: no ok
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ahoq: 6 dni temu pelikanie
O ch ci chodzi typie?
Przecież cała moja wypowiedź to jest poddawanie w wątpliwość że odwalenie czegoś takiego nie ma sensu z punktu widzenia kacapów, ale to kacapy i nigdy nie wiadomo. Po ch się #!$%@??
@NocJestMistyczna: spokojnie ja tylko trolluje
To trolluj mądrze bo wołając mnie udowadniasz że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
@NocJestMistyczna: przecież zakładałeś, że jest jakaś szansa na tę akcję xD