Aktywne Wpisy

cugowski +79
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz
R_O_T_T_E_N +600
źródło: 1000024847
Pobierz
![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

@titus1: 60 rubli? teraz jest 250 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maciek-adamek: a byli? xD
Zawołałem, bo powielacie oczywiste fejki. Poważne wykopaliska giną dzięki wykopywaniu takich bzdur.
@titus1: witam w klubie onucy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak nie od użytkowników najwięcej zależy a od moderacji. Które wykopaliska są poważne
No i dzięki że mimo że zauważyłem swój błąd to ty od razu wyśmiewasz. Poziom wykopu nie zawodzi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@titus1: no ok
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ahoq: 6 dni temu pelikanie
źródło: comment_1652094346WX85wTdvTyeBUTxbIFHxrR.jpg
PobierzO ch ci chodzi typie?
Przecież cała moja wypowiedź to jest poddawanie w wątpliwość że odwalenie czegoś takiego nie ma sensu z punktu widzenia kacapów, ale to kacapy i nigdy nie wiadomo. Po ch się p------------z?
@NocJestMistyczna: spokojnie ja tylko trolluje
To trolluj mądrze bo wołając mnie udowadniasz że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
@NocJestMistyczna: przecież zakładałeś, że jest jakaś szansa na tę akcję xD