Aktywne Wpisy

elo_kebab +14
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz
Lujdziarski +77
#pokazkota #dziarskikacperek Osesek pojadł, popił poszedł za potrzeba i proszę w kimę. Szukają już mu domu, ogłoszenie na fb napisane
źródło: temp_file5504804194852776976
Pobierz

Kiedy zaczynałem studiować ekonomie na początku kadencji pisu (ekonomiści to grupa zawodowa która nienawidzi ich chyba najbardziej) jeden profesor przy temacie polityki pieniężnej, do wykresu inflacji dorysował ekstrapolacje że jego zdaniem przy takim rozdawnictwie inflacja może przebić nawet 10% do 2025 a później to kto wie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Był to czas deflacji więc nikt wtedy nawet o tym na poważnie nie
@DooBeeDooBee:
"Nadrukowali" mniej, a więc inflację mają realnie niższą - u nich nie ma obniżonego VAT'u na różne produkty w tym paliwa. Bez tego mielibyśmy powyżej 15%.
Choć jak zauważyłeś ja nie twierdzę, że to jest jedyny