Aktywne Wpisy

whitewolfik +202
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
źródło: PXL_20240613_153017339.MP
Pobierz
kotka-a 0

źródło: comment_1651785658IU8QKMDycUs3WsN2R2viNY.jpg
PobierzNawet na tagu #pepe post pisałem
Dzięki (。◕‿‿◕。)
Szczególnie jak ktoś się chociaż trochę stara ogarnąć, i mu piszą "wypad z tagu normiku", albo jak taki @NWojtek niszczy sobie chatę i wszyscy przyklaskują i go prowokują żeby jeszcze bardziej sobie zniszczył życie. Święty tag, wspaniali ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na wypoku można otrzymać wiele wsparcia od ludzi, ale tag #przegryw jest od