Aktywne Wpisy

BornToDie69 +6
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +908

#nieruchomosci #kredythipoteczny #ekonomia #heheszki
@Kolczaneiro: naczelnikowi wyszło w badaniach opinii publicznej, że jak podniosą więcej to im poparcie siądzie, więc niezależny NBP wziął sobie to do serca. Wiadomo, wizja pana Jarosława warta jest poświęcenia gospodarki.
Specjalnie gadali że podniosą więcej żeby te 75 punktów to była ulga dla kredytobiorców i żeby była narracja że nbp nie przesadza tylko też myśli o ludziach. W rzeczywistości to jest kolejna wysoka podwyżka i wzrost raty kredytu hipotecznego o 100-400 zł.
źródło: comment_1651776695lrBynUH3nqYIcAAaRwjae0.jpg
Pobierz@Kolczaneiro: Okno Overtona
Czyli postraszymy spekulacjami że 100 lub nawet 125 i potem wprowadzimy 75 i ludzie wręcz odetchną z ulgą.
źródło: comment_1651783498mTrhBbpoT6eFqcmwqtD2pi.jpg
Pobierz@Anyper
Faktycznie panowie, macie racje z tym. Zostaliśmy zmanipulowani