Wpis z mikrobloga

Zalozylem felgi styling 112 i wszystko git tylko dziwi mnie czemu z tylu jest taki negatyw? Przod siedzi fajnie. Z tylu na dole fajnie felga siedzi do zewnatrz a u gory sie chowa.. Wystarczy zniwelowac negatyw na geometrii i sie wyrowna? czy trzeba zapodac jakis dystans teraz tak jak jest ? Tylko boje sie ze jak dam dystans to dol juz kompletnie za blotnik wyjedzie a gora i tak bedzie do srodka felgi sa 8j et 46 17 opony 225/45 #e46 #bmw #bmwe46 #motoryzacja #opony #felgi #alufelgi #alusy #wulkanizacja #alu #styling112 #dystanse
Pobierz needer - Zalozylem felgi styling 112 i wszystko git tylko dziwi mnie czemu z tylu jes...
źródło: comment_1651588629BHeSPJnabI4hAtmZKDWMMG.jpg
  • 50
@needer: To będziesz miał ET31 na 8J... przód spoko już będzie wyglądał ale tył jeszcze Ci będzie wąsko, spokojnie możesz dać 25 mm. Jak chcesz sobie zobaczyć różnicę to masz - https://www.willtheyfit.com
Warto też wspomnieć, że Coupe ma bardziej pojemne błotniki i szerszy rozstaw osi niż Sedan więc nie sugeruj się tak bardzo tym co mówi o Coupe ze spasowaniem jak siadło jeśli masz Sedana :)
@Valak: ja na przod nie daje narazie -wedlug mnie przod wyglada znosnie, duzo lepiej niz tyl czemu tak jest? Wezsze blotniki czy co? A tyl wyglada slabo wiec chce go troche wyciagnac
@needer: Tak z tyłu masz szerzej i więcej miejsca ale i tak troszkę mniej niż w Coupe, dlatego jak masz taki sam setup (4 jednakowe felgi) i z przodu robisz na styk to z tyłu będziesz mieć jeszcze miejsca
No i to mi się podoba (choć nie jestem zwolenników dystansów), fajna zdrowa oponka, nie za nisko :)
Pamiętaj żeby z przodu jeszcze coś rzucić. No i śruby o tyle dłuższe co dodałeś długości dystansów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Valak: przod moze w przyszlosci 5-10 dam bo ogolnie ten przod wiele lepiej niz tyl wygladal i nawet bez dystansow wyglada w miare ok w przeciwieństwie do tyłu bo bylo bardzo słabo