Aktywne Wpisy

Palinek +459
Na ROD pojawił się nowy regulamin: cisza, zakaz głośników i spalinowych kosiarek w weekend. Prezes przeczytał go przez megafon, po czym odpalił traktorek, żeby podjechać 80 metrów do altany. Sąsiad zgłosił hałas. Prezes wyjaśnił, że regulamin dotyczy działkowców, a on jest organem. Państwo polskie w wersji demo, 300 ogródków i pieczątka. #heheszki #rod #polska

ww00 +1
Wczoraj na imprezie pochwaliłem się kuzynowi jak mi idzie na giełdzie i chłop w mgnieniu oka założył konto na xtb.
Czy możecie mi wylistować jakieś względnie bezpieczne etefy, co po prostu sobie leżą i rosną? Ewentualnie ze spółek, jakieś dywidendowe molochy w stylu pzu, żeby sobie chłopak bił inflację i był zadowolony? Z góry dzięki!
#gielda
Czy możecie mi wylistować jakieś względnie bezpieczne etefy, co po prostu sobie leżą i rosną? Ewentualnie ze spółek, jakieś dywidendowe molochy w stylu pzu, żeby sobie chłopak bił inflację i był zadowolony? Z góry dzięki!
#gielda

Bugfix do Bugfixa
- Fix for clearing the VM Indicator
- Fix for delivery of the VM Indicator
- Various additional software fixes
- Security enhancements
Mam nadzieje, że flash player zacznie znowu działać na innych przeglądarkach, choć Dolphin wcale nie jest zły.
Mozesz odpalać filmy na stronach i streamy. Dzieki flashowi w tel :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Spartacus999: ale to bez sensu, są do tego aplikacje...
@Wi-Fi:
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Wi-Fi:
W oglądaniu meczyków na żywo w podróży nie widzisz sensu? ALbo filmów ze strony typu kinomaniak.tv?