Wpis z mikrobloga

Na ROD pojawił się nowy regulamin: cisza, zakaz głośników i spalinowych kosiarek w weekend. Prezes przeczytał go przez megafon, po czym odpalił traktorek, żeby podjechać 80 metrów do altany. Sąsiad zgłosił hałas. Prezes wyjaśnił, że regulamin dotyczy działkowców, a on jest organem. Państwo polskie w wersji demo, 300 ogródków i pieczątka. #heheszki #rod #polska
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Palinek: xD typowa zagroda dla polactwa- nie mozesz pojechać w weekend popracować kosiarką żeby się oderwać od zwykłej roboty, tylko Z---------J W TYGODNIU żeby w weekend siedzieć i się patrzeć xD
  • Odpowiedz
xD typowa zagroda dla polactwa- nie mozesz pojechać w weekend popracować kosiarką żeby się oderwać od zwykłej roboty, tylko Z---------J W TYGODNIU żeby w weekend siedzieć i się patrzeć xD

@tellet: Jak sam po sobie widzisz, bydło trzeba temperować zakazami, bo samo nie rozumie
  • Odpowiedz
Ludzie chcą odpocząć

@dran2: jedni odpoczywają przy koszeniu trawy, po całym tygodniu siedzenia w biurach. Kiedy przeciętny, niepracujący zdalnie obywatel, ma tą trawę skosić?

No ale tak- twój odpoczynek jest ważniejszy, co nie?
  • Odpowiedz
@Palinek: kiedyś myślałem o kupnie działki ROD, ale jak poczytałem co tam się odwala i czego nie można (prawie wszystkiego) to jakoś mi się odechciało.
  • Odpowiedz
niepracujący zdalnie obywatel, ma tą trawę skosić?

@tellet: Kiedy chce, ten temat nie jest o zakazie koszenia tylko o zakazie używania przy tym silników spalinowych. Kup sobie elektryka jeżeli odpoczynkiem dla ciebie jest koszenie a nie n-----------e 120db i wąchanie spalin wkurzając wszystkich wokół.

No ale tak- twój odpoczynek jest ważniejszy, co
  • Odpowiedz