Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: pewnie, rób. Każdy wie jak w takich momentach jest potrzeba jakiegokolwiek poczucia normalności i nie utracenia swojej kobiecości. Na tego samego p----------o raka macicy odeszła najważniejsza i najlepsza kobieta jaką miałam przy sobie w moim życiu. Nie zapomnę chwil jak wszyscy cierpieliśmy, a ona najmocniej i nic nie mogliśmy zrobić. Trzymam kciuki i dorzucę sie. Ucaluj mame!
  • Odpowiedz
Dzięki wszystkim którzy się zadeklarowali, na pewno was zawołam. Sęk że nie wiem jak się robi takie zbiórki i czy dostanę waszą kasę jeszcze przed weekendem majówkowym. 2.06 chyba banki działają?
  • Odpowiedz
@limer112: Właśnie tego się obawiam, ale dopiero teraz po prawie 3 tygodniach chemii zaczęły tak już serio wypadać, generalnie to mama po mieście już w kapturze się porusza, a odziwo po za tym to czuje się dobrze. Boimy się właśnie 2 dawki chemii, wtedy już na 100% polecą wszystkie włosy.
  • Odpowiedz
@limer112: Harkdorowo trochę, nowotwór jelita tak? Mój dalszy wujek to miał i ostanie 2 miesiące spędził w hospicjum. Moja mama po pierwszej chemii odczuwa, oprócz łysienia oczywiście, drętwienie palców u dłoni i stóp, oprócz tego w sumie nic bo apetyt nadal ma, nie wymiotuje a ma naprawdę mocną chemię.
  • Odpowiedz
@Minieri: panie minieri proszę się nie zastanawiać, jest Pan szanowanym Mirkiem. Wykopki to super ludzie i wierzę, że pomogą. Jak już będzie link proszę mnie zawołać :)
  • Odpowiedz