Wpis z mikrobloga

Jak się ma teraz prowadzenie pojazdów do pacjentów medycznej marihuany? Chodzi mi o to , czy są określane stężenia thc w narkotestach wykonywanych przez policje w razie kontroli ? Czy pacjent medycznej mj zażywający codziennie np. na noc a następnego dnia jedzie autem do pracy (już z pełną świadomością) jest traktowany przez policje na równi z takim , który dopiero co zapalił i wsiada za kółko pod wpływem ? Jak to wygląda prawnie , może ktoś miał już takie doświadczenia ?

#prawo #m-------a #medycznamarihuana #konopie #c-d #wykopjointclub #thc #prawnik #poradyprawne
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@evenement123 możliwe, że traktowany na równi. Podobnie w przypadku brania innych leków mogących upośledzać sprawność psychofizyczną jak głupi tramal.

Policjant może odpuści, ale w razie wypadku ubezpieczyciel na 100% odmówi wypłaty.
  • Odpowiedz
@evenement123: Testery są przesiewowe i są dość wrażliwe. Faktyczne stężenie to określają na badaniu, ale jest duża szansa że będziesz miał przypał. Jeżeli jesteś faktycznym pacjentem i palisz jakąś małą ilość z 0.1g na noc to może obędzie się bez większych problemów, ale thc się długo utrzymuje we krwi. Dłużej niż alko. Jak sporo palisz to może to być nawet kilka dni. Słyszałem o przypadku, że chłop tydzień detoksu już
  • Odpowiedz
Jeśli niebiescy zbadają i wyjdzie że masz thc a mają dziś taką możliwość to odpowiadasz tak jak byś jeździł po alko. Konopia z thc jest psychoaktywna i tak też medyczna została uznana. Jest to nie mój wymysł ale odpowiedz pani z którą rozmawiałem z kliniki konopnej.
  • Odpowiedz