Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +653

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#vr #oculus
źródło: comment_1651142460xFgjGm5g9g4NL2UeJrDiQA.jpg
PobierzNigdy nie rozumiałem sprzedawców, którzy tak się ociągają, przecież zapakowanie i wysyłka to kilka minut. Czasem coś sprzedaję, nie jest to moja praca więc poświęcam czas wolny a mimo to z wysyłkami zdarzało mi się biegać do paczkomatu o 1 w nocy. Tak jak ja oczekuję szybkiej wysyłki od innych tak też sam staram się aby wszystko poszło jak najszybciej gdy ktoś kupuje coś ode mnie.
źródło: comment_1651143212WkxURhO1b0bUDFq5KqkfEv.jpg
Pobierzźródło: comment_1651143227sTEFUcVk9Imb1PCEEGdoes.jpg
Pobierzźródło: comment_1651143324TuRH06hv5jObZ7GNqNhwgS.jpg
Pobierzhttps://www.oculus.com/referrals/link/xTP89x/
Łapcie jak chcecie 30$ do wykorzystania w sklepie oculus