Kończy mi się ubezpieczenie OC w Allianz, znalazłem tańsze w internecie od jakieś innej firmy i kupie je bo jest dużo taniej, jakoś mogę rozwiać z Allianzem umowę bo jak mi minie okres mojego ubezpieczenia to oni automatycznie mi je przedłużą. Jak loguje się na swoje konto na stronie Allianz nie ma żadnej możliwości by zgłosić że nie będę z nimi przedlużał umowy ani nic. #ubezpieczenia #oc #samochody
@xtedek: XD @LinQ: jak wygooglujesz sobie wypowiedzenie OC w Allianz to jest szansa, że sobie poradzisz. A jak nie to zgłoś się do swojej porównywarki, pomogą.
@OrzechowyDzem: ale co XD, wiele razy tak miałem, że jak chciałem zmienić ubezpieczyciela to nagle znajdowali mi super warunki, lepsze niż gdziekolwiek indziej
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
#ubezpieczenia #oc #samochody
@LinQ: jak wygooglujesz sobie wypowiedzenie OC w Allianz to jest szansa, że sobie poradzisz. A jak nie to zgłoś się do swojej porównywarki, pomogą.
Komentarz usunięty przez moderatora