Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +115
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +22
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

9/19
Again?
Wczoraj w pracy nie było tak źle, jak mówili że będzie.
Wysłałem dwa wnioski do komorników o umorzenie zajęcia wynagrodzenia z tytułu umowy zlecenia. Mam nadzieję, że wierzyciele przychylą się do mojej prośby, gdyż jest to moje jedyne źródło utrzymania na chwilę obecną.
Po powrocie do "domu" ogarnąłem pokój i posprzątałem go na picuś glancuś. Bo porządek jest ważny.
Po obiedzie udałem się do marketu w celu zakupienia kilku dań słoikowych w postaci lecza, bigosu, pulpetów i fasolki po bretonsku. Będzie na kolejne 4 dni.
Ogoliłem się, wykąpałem i pozbyłem się włosów na głowie, by później w spokoju obejrzeć film.
Co się później okazało? Zaprzyjaźniłem się z kleszczem, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy. Po pracy muszę udać się do apteki w celu zakupienia przyrządu do odkolegowania mojego nowego przyjaciela, bo ten przyczepił się gdy ja korzystałem z relaksu.
* * * *
Jeśli ktoś zechce wspomóc mnie jakąkolwiek kwotą, poniżej podaję numer telefonu dla wpłat za pomocą BLIK:
888586725
Środki te przeznaczę na bieżące wydatki.
W miarę możliwości pieniądze będę sukcesywnie oddawał.
Miłego dnia.
źródło: comment_1650941325xq4l1FoqvA3fgLyqYmJmNX.jpg
PobierzMasz problemy finansowe i nie pomagasz sobie wydając głupio pieniądze.
Gotowe jedzenie wychodzi dużo drożej niż to samo jedzenie przygotowane samemu.
@s---k: z 4 miesiące temu już tak było, nasciemnial typ, wziął hajs i zniknął
@oo__oo: Ja p------e, ludzie serio chodzą z kleszczem wbitym kilka godzin zwiększając ryzyko zakażenia i wydają pieniądze, bo nie potrafią złapać go mocno jak najbliżej skóry czymkolwiek i wyciągnąć? To się da nawet zębami zrobić.
HAHAHAHAHAHA
źródło: comment_1650962875DNUGH1HKesJIQzVpy5wDUW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poszukaj też lodówek społecznych
Możesz też wrzucić na grupy lokalne ogłoszenie, że szukasz dorywczej pracy w ogrodzie, drobnych naprawach, przeprowadzkach, zawsze wpadnie jakiś hajs od razu
źródło: comment_1651092033XwVohwKTaFmnMVDZfKmsNX.jpg
Pobierz