Wpis z mikrobloga

#niedajdupy <---- tag do obserwowania

9/19

Again?

Wczoraj w pracy nie było tak źle, jak mówili że będzie.

Wysłałem dwa wnioski do komorników o umorzenie zajęcia wynagrodzenia z tytułu umowy zlecenia. Mam nadzieję, że wierzyciele przychylą się do mojej prośby, gdyż jest to moje jedyne źródło utrzymania na chwilę obecną.

Po powrocie do "domu" ogarnąłem pokój i posprzątałem go na picuś glancuś. Bo porządek jest ważny.

Po obiedzie udałem się do marketu w celu zakupienia kilku dań słoikowych w postaci lecza, bigosu, pulpetów i fasolki po bretonsku. Będzie na kolejne 4 dni.

Ogoliłem się, wykąpałem i pozbyłem się włosów na głowie, by później w spokoju obejrzeć film.

Co się później okazało? Zaprzyjaźniłem się z kleszczem, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy. Po pracy muszę udać się do apteki w celu zakupienia przyrządu do odkolegowania mojego nowego przyjaciela, bo ten przyczepił się gdy ja korzystałem z relaksu.

* * * *

Jeśli ktoś zechce wspomóc mnie jakąkolwiek kwotą, poniżej podaję numer telefonu dla wpłat za pomocą BLIK:
888586725

Środki te przeznaczę na bieżące wydatki.

W miarę możliwości pieniądze będę sukcesywnie oddawał.

Miłego dnia.
o.....o - #niedajdupy <---- tag do obserwowania

9/19

Again?

Wczoraj w pracy nie by...

źródło: comment_1650941325xq4l1FoqvA3fgLyqYmJmNX.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oo__oo:

Po obiedzie udałem się do marketu w celu zakupienia kilku dań słoikowych w postaci lecza, bigosu, pulpetów i fasolki po bretonsku. Będzie na kolejne 4 dni.

Masz problemy finansowe i nie pomagasz sobie wydając głupio pieniądze.

Gotowe jedzenie wychodzi dużo drożej niż to samo jedzenie przygotowane samemu.
  • Odpowiedz
@pianinka: @umtali: Ale wy chyba macie więcej niż 10lat? Ja zawsze zakładam, że kasą którą komuś daje może być r-----------a na głupoty nawet jeśli to nie jest oszust. Nie da się tego sprawdzić na 100% Choć tutaj były zdjęcia z noclegowni i błąkania się. Mimo to ja wiem, że jest szansa bycia oszukanym. Tak to już bywa przy pomaganiu przez internet. Więc jeśli ktoś nie ma zamiaru nawet
  • Odpowiedz
Pewnie na finale wyjdzie że pomocy nie potrzebuję

@s---k: z 4 miesiące temu już tak było, nasciemnial typ, wziął hajs i zniknął
  • Odpowiedz
Po pracy muszę udać się do apteki w celu zakupienia przyrządu do odkolegowania mojego nowego przyjaciela, bo ten przyczepił się gdy ja korzystałem z relaksu.

@oo__oo: Ja p------e, ludzie serio chodzą z kleszczem wbitym kilka godzin zwiększając ryzyko zakażenia i wydają pieniądze, bo nie potrafią złapać go mocno jak najbliżej skóry czymkolwiek i wyciągnąć? To się da nawet zębami zrobić.
  • Odpowiedz
@oo__oo: se tak czytam te wpisy i se tak se myślę, że zamiast tego blika to może lepiej daj namiar na najbliższego paczkomata, Ci się jaką paczkie żywnościową albo ubraniową wyśle... Parę konserw albo paczek czokoszoków i będzie cacy. Ja osobiście wolę kupić bułkę niż dać "na bułkę".
  • Odpowiedz
@oo__oo: weź go od razu wyrwij, łapiesz go za "dupe" i energicznym ruchem szarpiesz i wyciągasz. Ten się jeszcze nie napił i dobrze nie wbił. Do tego nie trzeba żadnego specjalistycznego sprzętu tylko twoje paznokcie, a ten jest jeszcze w bardzo dobrze dostępnym miejscu, uwierz mi są gorsze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Miałem setki wbitych kleszczy bo bardzo dużo łaże po lesie, ale zawsze je bardzo
  • Odpowiedz
  • 1
@oo__oo dodaj się na fejsie do grupy "Uwaga śmieciarka jedzie - Zielona Góra" i tam szukaj potrzebnych do domu rzeczy nim wydasz kasę, można też napisać jak się czegoś szuka
Poszukaj też lodówek społecznych
Możesz też wrzucić na grupy lokalne ogłoszenie, że szukasz dorywczej pracy w ogrodzie, drobnych naprawach, przeprowadzkach, zawsze wpadnie jakiś hajs od razu
  • Odpowiedz