Aktywne Wpisy

MallaCzarna +9
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś

Cinoski +26
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.

9/19
Again?
Wczoraj w pracy nie było tak źle, jak mówili że będzie.
Wysłałem dwa wnioski do komorników o umorzenie zajęcia wynagrodzenia z tytułu umowy zlecenia. Mam nadzieję, że wierzyciele przychylą się do mojej prośby, gdyż jest to moje jedyne źródło utrzymania na chwilę obecną.
Po powrocie do "domu" ogarnąłem pokój i posprzątałem go na picuś glancuś. Bo porządek jest ważny.
Po obiedzie udałem się do marketu w celu zakupienia kilku dań słoikowych w postaci lecza, bigosu, pulpetów i fasolki po bretonsku. Będzie na kolejne 4 dni.
Ogoliłem się, wykąpałem i pozbyłem się włosów na głowie, by później w spokoju obejrzeć film.
Co się później okazało? Zaprzyjaźniłem się z kleszczem, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy. Po pracy muszę udać się do apteki w celu zakupienia przyrządu do odkolegowania mojego nowego przyjaciela, bo ten przyczepił się gdy ja korzystałem z relaksu.
* * * *
Jeśli ktoś zechce wspomóc mnie jakąkolwiek kwotą, poniżej podaję numer telefonu dla wpłat za pomocą BLIK:
888586725
Środki te przeznaczę na bieżące wydatki.
W miarę możliwości pieniądze będę sukcesywnie oddawał.
Miłego dnia.
Z wpisu powyżej:
Komentarz usunięty przez autora
@krissrusz: Hahah, już się nawet zaczyna argumentowanie jak przy rekinie "nikt was nie zmusza, ludzie sami chcą mu wpłacać, co dupa was boli, że zarabia". A za tydzień jak zniknie po #!$%@? Mirków na kilkanaście tysięcy będzie pikachu face xD Nic się nie uczycie.