@Yanomal to mi przypomina jakiś wyrok sądu apelacyjnego który kiedyś czytałem.
Gość miał wyrok za chyba ze 30 napadów z bronią w ręku na tiry a na końcu było zarzut i wyrok za posiadanie nielegalnego oprogramowania komputerowego w postaci gry spidi: literki
Jestem absolutnie, na 100% pewien że oficer FSB kazał jakiemuś podwładnemu załatwić "3 simki" a ten zamiast kart telefonicznych ogarnął 3 gry Sims 3 xDDDD
@Yanomal: hahaha nie wierzę xD chociaż w sumie wyobrażam sobie debila z wiochy na Syberii, któremu dowódca każe podłożyc jeszcze 3 karty sim a ten idiota przynosi the sims
@Yanomal: czy to jest ten sam nieudanych zamach w którym książka pylą podpisana „podpis nieczytelny”? Zamiast nieczytelnym podpisem? Jak FSB to ich najlepsi ludzie to kogo biorą do innych służb?
Gość miał wyrok za chyba ze 30 napadów z bronią w ręku na tiry a na końcu było zarzut i wyrok za posiadanie nielegalnego oprogramowania komputerowego w postaci gry spidi: literki
@Yanomal: ociechujuzłoty.png
chociaż w sumie wyobrażam sobie debila z wiochy na Syberii, któremu dowódca każe podłożyc jeszcze 3 karty sim a ten idiota przynosi the sims
Komentarz usunięty przez autora
Ale jutro możesz usunąć konto
- Dwa kalsznikovy, granaty, molotovy, 6 dynamitów i 3 gry sims 3.
- szefie ale po co 3 gry sims 3?
- widzisz? Nikt nie będzie pytał o resztę.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1650910842Bkrw7n53tbmprf9CKS0pE5.jpg
Pobierz2. Wrzuć przetłumaczony jako swój
3. Zero profitu
źródło: comment_1650910894dqMW2trkaR0YnNxrWw2rIa.jpg
Pobierzźródło: comment_1650911530fIoUIz3OZcX17A1gfFejIm.jpg
Pobierz