Aktywne Wpisy
Moja przygoda z inwestowaniem zaczęła się przypadkiem pod koniec czerwca 2025. Dotychczas byłem pod wpływem teorii Krzysztofa Karonia, który głosił jakoby cały rynek kapitałowy to spekulacja i manipulacja przez wielkich graczy. Miałem myślenie, że giełda to morze w którym rekiny zawsze pozjadają płotki, nigdy odwrotnie.
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz

fsfdjf +7
zimno i pada, przydałby się jakiś stary, duży chłop do ogrzania się ehhhhh

Dla nie wtajemniczonych:
"Rutyny Bixby służą do automatycznej zmiany często używanych przez nas ustawień na zasadzie IFTTT (If This Then That), co można przetłumaczyć na „Jeśli to wtedy to”. Dzięki tej funkcji możemy zdecydować, jakie akcje ma wykonać telefon po spełnieniu określonych warunków takich jak lokalizacja, stan naładowania baterii, otwarcie aplikacji i wiele więcej."
#android #samsung #telefony
źródło: comment_165086292348NBms5AMEPwSdjuyeaUpR.jpg
PobierzJeśli to, wtedy
IFTTT (If This Then That), co można przetłumaczyć na „Jeśli to wtedy to”.
Jeśli to, wtedy
źródło: comment_1650864488piXRiPgDUrJincbpCQ7QY3.jpg
Pobierzhttps://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm
źródło: comment_1650864785U1Jqwr4tfBuh6j9Yk0X6Iv.jpg
Pobierz1)
źródło: comment_1650865018O49oV3m24IXg7cisE2ZK56.jpg
Pobierzźródło: comment_1650865030Rz5pZRihTFfAb93dOvWKk3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1650866885CgoHZMspMObD8edA3OlM81.jpg
Pobierzźródło: comment_1650868680sGq9cOi65u7K2cYNJcJUiD.jpg
PobierzNajlepsze jest to, że czasami telefon sam poleca jakieś procedury zależnie jak z niego korzystasz
źródło: comment_1650870601NYZ5OaORI0CZpBjWCcIAvL.jpg
Pobierz- jak włączam YouTube to odpala mi automatyczne obracanie ekranu + podbija jasność
- jak łączy mnie z BT w aucie to ekran się nie blokuje, odpala mi się tryb 60hz i LTE
- no i nocna procedura która wylacza wifi i LTE plus ustawia oszczędzanie baterii i 1% jasności itp.