@kipman1: @Dromodron Chyba już się Kuba próbował odgryźć na IG. Więcej ognisk i zjazdów grupowych może już nie być. Ale należy pamiętać o jednej rzeczy- oni mogli nic nie wiedzieć o tej sytuacji i zobaczyli ją dopiero teraz w odcinku. Zapewne nikt aż tak nie analizuje jakie włosy miała Oliwia wieczorem, pod prysznicem czy rano jak co niektórzy na forach. Należy pamiętać o ewentualnej roli produkcji- to ona decyduje
@Joanna_Maria_W: ja to się dziwię że niektórzy uczestnicy jak Zdzir się odnoszą - przecież Jay zrobił świetny żart - widać jego brak dystansu do siebie:) Czym innym są ataki na kogoś, lub śmianie sie z kogoś a czym innym żart gdzie nie mówi o kimś bezpośrednio:) Brakuje jeszcze wypowiedzi atencjuszki Mariki do kompletu:)
@kipman1: Wbrew temu co niektórzy sądzą, on ma dobre poczucie humoru. Zamiast komentować w postaci pozowanego zdjęcia z mądrościami życiowymi nagrał filmik i już. Wziął wszystko na siebie, bo wiadomo kto mu towarzyszył na filmiku. Ludzie chcieli żeby skomentował i zrobił to w postaci śmiesznej inscenizacji. Wydaje mi się, że Kubie już jest średnio do śmiechu, bo po akcji pod prysznicem to dopiero wyszedł na zdzira. Marika już raz na
@Joanna_Maria_W: No właśnie się zastanawiam, bo niby Zenek na ig mówił, że dowiedział się w hotelu:) Zobaczymy, może też sztucznie nakręcają te dramy między sobą dla zainteresowania (zdzir już się próbował odgryźć na ig) - jakby wcześniej mieli o to konflikt, to dziwne żeby dopiero teraz zaczęli się chłodno traktować. Pozostaje wyjąć popcorn i ogladac( ͡°͜ʖ͡°)
@Dromodron: Też możliwe, że reagują na bieżące wydarzenia w hotelu (chociaż akurat brak miłości między Mariką a Elizą i Jay'em jest raczej prawdziwy) dla podgrzania atmosfery dla tych co to głównie oglądają sobie beztrosko w tv i może zerkną na ich IG. Takich jest pewnie większość. Sama mam takie koleżanki. Popcorn się przyda- zapowiedź nowego odcinka też wygląda zachęcająco ( ͡°͜ʖ͡°)
@bubba222: Tak pisałam wcześniej, że tu produkcja pociąga za sznurki. Oni mogą pokazać wiele rzeczy jak chcą i uczestnicy już nie będą mieli na to wpływu. Fakt jest taki, że Kubie szybko poszło.
https://streamable.com/5sbts8
#hotelparadise
źródło: comment_1650827503YDShLT5mRoQQHTulyFijTa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora