Aktywne Wpisy
spirityfree +9
Myślicie, że jako różowa lvl 27 zarabiająca 7k i z wyglądu 7-8/10 mogę sobie przebierać w facetach na #tinder (interesują mnie tylko poważne związki, docelowo rodzina itp)
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag

kolega_z_sasiedztwa +340
Rok 2028.
40-letni Robert Lewandowski wrócił do Pruszkowa. Jednak częściej niż z piłką przy nodze, widziany jest z małpką w dłoni. Nie podniósł się po rozwodzie z żoną. Stracił wszystko: dzieci, karierę, majątek. W przerwach pomiędzy jednym a drugim cugiem alkoholowym, na prośbę starych kolegów grywa w pokazowych meczach, w drużynie old-boyów Znicza na pozycji stopera. Zapomniany... zniszczony...zatracony.
Warszawa.
W tym samym czasie w apartamencie, który sąd przyznał jej podczas rozwodu, na
40-letni Robert Lewandowski wrócił do Pruszkowa. Jednak częściej niż z piłką przy nodze, widziany jest z małpką w dłoni. Nie podniósł się po rozwodzie z żoną. Stracił wszystko: dzieci, karierę, majątek. W przerwach pomiędzy jednym a drugim cugiem alkoholowym, na prośbę starych kolegów grywa w pokazowych meczach, w drużynie old-boyów Znicza na pozycji stopera. Zapomniany... zniszczony...zatracony.
Warszawa.
W tym samym czasie w apartamencie, który sąd przyznał jej podczas rozwodu, na

SG #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Referak: akurat pracuje w pazpie od ładnych paru lat. Powiedz mi w takim razie w którym momencie pieprze kocopoly
@Referak Na obronę kolegi @zenold powiem, że o tym ze to zamknięta kilka słyszałem już bardzo dawno, więc to nie musi być wcale jakąś nowa narracja PiS. Nie wiem czy tak faktycznie jest, ale takie głosy od lat się pojawiały - nawet zanim PiS rządził.
@cecyl: Chyba w trybie przyśpieszonym.
@zenold: Co Ty #!$%@??! Kto strajkuje?
Mogą wrócić do pracy if zarząd podejmie taką decyzję, że lepiej będzie pójść na ugodę ale zarząd takiej decyzji podejmować nie musi, mogą ich po prostu wymienić i zrekrutować nowych. Nie jestem tylko pewna czy znajdzie się ktoś normalny kto chce brać odpowiedzialność na siebie za pracę przy 7 monitorach, gdzie na każdym jest
A ja ci wyślę sprostowanie w którym są tzw. paski z wynagrodzeń https://ozzsrl.org/2021/02/20/sprostowanie-informacji-dot-zarobkow-krl/
Ps. Tak jak napisał @ms93 twój artykuł spłyca cały konflikt do tego, że kontrolerzy chcą się nachapać.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora