Aktywne Wpisy
Niesondzem +41
Jak poszła piwna rewolucja w Polsce?
Moim zdaniem była przygodą którą wypaczył biznes i januszerka.
Jak ktoś jest już +30 to pamięta że zaczeło się od piw niepasteryzowanych. Świetna sprawa, kupowales jakiegoś ciechanka ktory był niby normalnym piwem ale te świeże finisze chlebowe, coś pięknego. Potem koncerniaki probowaly nie odpaść w konkurencji i wypuszczaly swoje niepsteryzowane. Troche oszukiwali w procesie jego tworzenia, ale przez walke z ciechanem nawet koncernowe byle co mogło
Moim zdaniem była przygodą którą wypaczył biznes i januszerka.
Jak ktoś jest już +30 to pamięta że zaczeło się od piw niepasteryzowanych. Świetna sprawa, kupowales jakiegoś ciechanka ktory był niby normalnym piwem ale te świeże finisze chlebowe, coś pięknego. Potem koncerniaki probowaly nie odpaść w konkurencji i wypuszczaly swoje niepsteryzowane. Troche oszukiwali w procesie jego tworzenia, ale przez walke z ciechanem nawet koncernowe byle co mogło
KrolWlosowzNosa +152
Co to za kasta, co za postchlopska elita?
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
Zauważyłem, ze nie mamy kultury zbytnio komplementowania nieznajomych ale powiem wam, ze to takie przyjemne bo widac potem ten szczery uśmiech (。◕‿‿◕。)
Niedawno powiedziałem jakiemus ziomeczkowi, ze legancka perfuma to nawet sie nie zdazylem zapytac a juz odpowiedział co to bylo jakby czekal na te chwile tak dlugo xDd
Polecam, mowmy sobie ladne rzeczy.
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora
@Mafieusz: moja partnerka czasem komplementuje perfumy innych kobiet + 9/10 przypadków rozpoznaje zapach. Ja tak nie umiem.
W ogóle w #uk strach powiedzieć jakiś komplement w pracy.
#!$%@? naród i tyle.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nałożone 2 psiki Diora Sauvage
@pionas1337: @Mafieusz:
Jakkolwiek nie będziesz komplementował - byle szczerze - to zrobisz dobrze człowiekowi.