Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +54
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Zauważyłem, ze nie mamy kultury zbytnio komplementowania nieznajomych ale powiem wam, ze to takie przyjemne bo widac potem ten szczery uśmiech (。◕‿‿◕。)
Niedawno powiedziałem jakiemus ziomeczkowi, ze legancka perfuma to nawet sie nie zdazylem zapytac a juz odpowiedział co to bylo jakby czekal na te chwile tak dlugo xDd
Polecam, mowmy sobie ladne rzeczy.
#perfumy
Ale serio od kiedy siedzę w perfumach to staram się skomplementować kogoś jeżeli ładnie pachnie (。◕‿‿◕。)
Ale pewnie też miło słyszeć, że trafiony prezent się ma.