Aktywne Wpisy
dorszcz +663
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Alzena +2
Pytanie do osób które rzuciły palenie BEZ WSPOMAGACZY - jakie mieliście najbardziej dokuczliwe objawy? Chce rzucić z dnia na dzień, bez żadnych wspomagających gum/tabletek/plastrow. Czy to jest bezpieczne? Wiem że palenie jest bardziej szkodliwe niż odstawienie, to oczywiste, ale obawiam się trochę że bez wspomagaczy sobie nie poradzę. #zdrowie #kiciochpyta #p-------y
https://terapianowoczesna.pl/protokoly-mikrodawkowania/
Btw, przypomniało mi się, że ktoś mi kiedyś podesłał ebook jednego z wykopowiczów dotyczący mikrodawkowania. Jak go otworzyłem to nie mogłem sie przestać śmiać. Była to kopia 1:1 mojej pracy z tym, ze słowa w zdaniach były pisane w innej kolejności, tak jak robią to studenci aby ominąć antyplagiat. Potraktuję to jako komplement :)
#psychologia #psychodeliki #narkotykizawszespoko #depresja #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami
Tylko overdosing
Po za tym gadanie że mikrodawkowanie i że po grzybach czy psychodelikach jest podróż to wytłumaczenie dla ćpania. Nigdy w życiu nie byłem tak nacpany jak po grzybach i każdy ćpun którego znam lubi psychodeliki. Czasami mam wrażenie że stonerom łatwiej pogodzić się z byciem ćpunem niż fanom psychodelikow
Pachnie to nieco tym samym co olejki c-d.