Wpis z mikrobloga

Sporo osób wciąż pyta i microdosing. W jednym artykule opisałem wszystkie najpopularniejsze protokoły przyjmowania psychodelików. Całą reszte informacji znajdziecie w reszcie artykułów/ebooku. W razie czego można tez pytać tutaj

https://terapianowoczesna.pl/protokoly-mikrodawkowania/

Btw, przypomniało mi się, że ktoś mi kiedyś podesłał ebook jednego z wykopowiczów dotyczący mikrodawkowania. Jak go otworzyłem to nie mogłem sie przestać śmiać. Była to kopia 1:1 mojej pracy z tym, ze słowa w zdaniach były pisane w innej kolejności, tak jak robią to studenci aby ominąć antyplagiat. Potraktuję to jako komplement :)

#psychologia #psychodeliki #narkotykizawszespoko #depresja #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami
terapianowoczesnaPL - Sporo osób wciąż pyta i microdosing. W jednym artykule opisałem...

źródło: comment_1650692469OOUpcJZW3hdktVt6Y7nkb0.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Multiwitamina-_ zrobiłem to na pierwszy trip z grzybów i nie mam dredów i nie mówię o otworzeniu oczy tak jak Ci co mikrodawkuja xD i faze usprawiedliwiają to że się nacpali że jakiś microdoasing stosują, to jak Ci się co walą bombkę żeby nie było że ćpają po nosie xD
  • Odpowiedz
@Harlok nie mikrodozowalem nigdy i nie chce wydawać wyroków ale szczerze powątpiewam w skuteczność tego tym bardziej robionego na własną rękę. Kiedyś będą się z tego śmiać tak jak z tego że zioło leczy raka
  • Odpowiedz
  • 4
@Multiwitamina-_ mikrodawkowac to można testosteron w strzykawce, a dwa takie same grzyby nigdy tyle samo psylo nie mają.

Po za tym gadanie że mikrodawkowanie i że po grzybach czy psychodelikach jest podróż to wytłumaczenie dla ćpania. Nigdy w życiu nie byłem tak nacpany jak po grzybach i każdy ćpun którego znam lubi psychodeliki. Czasami mam wrażenie że stonerom łatwiej pogodzić się z byciem ćpunem niż fanom psychodelikow
  • Odpowiedz
@Multiwitamina-_: @terapianowoczesnaPL: próbowałem przez kilka dni, i też wyczuwam że to pic na wode. Badania potwierdzające to są słabe, a wychodza nawet badania pokazujące że mirodosing to placebo.

Pachnie to nieco tym samym co olejki c-d.

Kupujcie, kupujcie, jest dobre na wszystko, nawet na raka. Kod na zniżke na własne
  • Odpowiedz