Wpis z mikrobloga

W serwerowni sie najlepiej spi. Fajnie cieplo i przyjemnie buczy. No i nikt cie nie zaczepia bo zwykle nie moze tam nawet wejsc a jak cos beda chcieli i zadzwonia to wiesz - robiles wazne rzeczy stad cie nie bylo.

@10minuteman: Łukasz, to ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W serwerowni sie najlepiej spi. Fajnie cieplo i przyjemnie buczy.

@10minuteman: ciepło? w serwerowni u mnie jest 16-18stC i jest w cholerę głośno, bo pierdyliard wiatraków cały czas buczy. ale fakt, na kryjówkę miejsce świetne, bo wchodzisz, zamykasz i możesz się #!$%@?ąć między szafami
@Zjem_Ci_nos: tak, leżę przy jednostce i mówię że prąd mnie kopnął, pewnie niedobry zasilacz #pdk.
Czasami też kryje mnie koleżanka. Zasypiam pod jej biurkiem, a jak ktoś przychodzi to mnie szturcha nogą, wychodzę, wszyscy się wymieniamy porozumiewawczymi uśmieszkami "hehe anon, a co ty tam robiłeś między nogami Anetki? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)", "hehe, spałem, hehe ( ͡~ ͜ʖ ͡°)". I tak się
ustawiasz w kalendarzu kilkugodzinne spotkanie i mówisz że ludzie z innego zespołu poprosili cię o pomoc - jak dobrze to ograsz to masz cały dzień na spanko i gierki

@powaznyczlowiek: ja tak zawsze mówiłem, że zaraz mam spotkanie jak akurat musiałem iść na obiad :D zawsze działało :D