Wpis z mikrobloga

Tydzień temu @Estetykatopodstawa wspomniał o operacji gino i jakoś mnie zmotywowało żeby pójść na konsultacje. Teraz już po operacji, 5 minut temu się wybudziłem w pełni sprawny, trochę boli bo lekarz mówił że tak mało nie bylo do wycięcia. Gino nabyte za dziecka.
Zabieg ponad godzinę i najchętniej już bym wstawał ale mam leżeć
Wrzucam zdjęcie z ostatniego treningu z wczoraj. Za miesiąc wrzucę też jak to wygląda
#mikrokoksy
Zieew - Tydzień temu @Estetykatopodstawa wspomniał o operacji gino i jakoś mnie zmoty...

źródło: comment_1650456679qoEYcPH0G64uAZiSYNUkMN.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To nawet suty miałeś normalne a nie takie jakby napompowane. Nawet bym tego nie ruszał pewnie. No chyba, że szcypałeś suta przed fotką.
  • Odpowiedz
@duza_kalarepa: nie, typowy gruczoł. Na pompie albo jak się poszcypie sutka to tego nie widać, nawet na żywo ale normalnie te suty były takie nabrzmiałe.
Jeszcze jak zakładałem opięte koszulki to było to widoczne na tyle, że w końcu wycialem
  • Odpowiedz
@Zieew: mam identyczną sytuację jak miałeś Ty, nabrzmiałe sutki przebijające się przez koszulkę, ale gdy sutki stoją to klata wygląda normalnie. Myślałem, że mam lipo a nie gino, ale w takim razie lece na usg xD
  • Odpowiedz
@zadrawoku: nie musisz usg, jak masz twarda grudke pod sutkiem to gino, jak nie to lipo, ktore tez mozna ogarnac zeby sutek byl taki fajny naciagniety niewazne w jakiej sytacji :D
  • Odpowiedz
@Zieew: Chyba też się w końcu zdecyduję, bo mam identyczną sytuację. Normalnie praktycznie tego nie widać, ale przy niektórych krojach koszulek robi się to trochę widoczne. Ewidentne gino, czuć pod sutami niewielkie, twarde guzki, pamiątka z okresu dojrzewania.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@pansterydziasz no przecież sutek zmienia rozmiary bardzo mocno w zależności od sytuacji. U mnie problem był tylko jak nosiłem obcisła koszulkę ale przeszkadzało mi to na tyle że w końcu się za to wziąłem.
  • Odpowiedz