Tydzień temu @Estetykatopodstawa wspomniał o operacji gino i jakoś mnie zmotywowało żeby pójść na konsultacje. Teraz już po operacji, 5 minut temu się wybudziłem w pełni sprawny, trochę boli bo lekarz mówił że tak mało nie bylo do wycięcia. Gino nabyte za dziecka. Zabieg ponad godzinę i najchętniej już bym wstawał ale mam leżeć Wrzucam zdjęcie z ostatniego treningu z wczoraj. Za miesiąc wrzucę też jak to wygląda #mikrokoksy
@Zieew ladnie to wygląda, a opisałbyś jak to wyszło finalnie cenowo i u kogo robione? U mnie jeden sut jest dość spory, ale raczej też odsysanie tłuszczu by się przydało z tych okolicach.
@Estetykatopodstawa Cena 6800 plus konsultacja 170 i badania krwi z 200zl. U doktora tego co minikox robił. Ogólnie Bardzo przyjemny zabieg, teraz coś tam boli ale obstawiam że tylko w nocy będzie problem. Zaraz będe u lekarza na podsumowanie zabiegu, to dam znać wiecej.
@Bartekgkw nie zgodzę się akurat, ja mam duży plat szeroki, więc nie jest ona wypukła ale i tak wydaje mi się że jest dobra. Ja bym powiedział że barki właśnie średnie. Jak dotne to klatka się będzie o wiele lepiej prezentowała.
@Zieew: Od bomby się pogorszyło czy bez zmian od dawna było? Jaki wiek? Czemu nie refundowane/na NFZ (wolałeś 'nie ryzykować'?)? Będziesz teraz musiał nosić kamizelkę/'gorset' przez jakiś czas?
@Filip69: Ja nie lubie czekac, od bomby nic mi sie nie zmienilo, niestety za nastolatka to dostalem i troche mnie #!$%@?. Zadnej kamizelki, ponoc to sie daje tylko w wiekszych pzrypadkach.
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
Zabieg ponad godzinę i najchętniej już bym wstawał ale mam leżeć
Wrzucam zdjęcie z ostatniego treningu z wczoraj. Za miesiąc wrzucę też jak to wygląda
#mikrokoksy
Komentarz usunięty przez autora
@Fbubepe: XD
Komentarz usunięty przez autora
W drugą strone to samo, już nie można skomentować bo każesz mi się wieszać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie jeden sut jest dość spory, ale raczej też odsysanie tłuszczu by się przydało z tych okolicach.
Zaraz będe u lekarza na podsumowanie zabiegu, to dam znać wiecej.
Miałeś odsysanie tłuszczu, czy jak tam oni to zwą?
@Zieew: Od bomby się pogorszyło czy bez zmian od dawna było?
Jaki wiek?
Czemu nie refundowane/na NFZ (wolałeś 'nie ryzykować'?)?
Będziesz teraz musiał nosić kamizelkę/'gorset' przez jakiś czas?
Swoją drogą, imo gino na foto wyżej nie widać. Ale pewnie tak dobrana fotka/świeżo po wyjściu z prysznica - pewnie temu.