Wpis z mikrobloga

Ziomek po wielu latach bojów sądowych z żoną odzyskał syna. Laska miała płacić alimenty na syna ale uznała że nie będzie tego robić więc…… komornik zajął jej wypłatę XD

Chłop przez dwa dni dostał od wściekłej laski 300 smsów XD

Kwik Losu było słychać aż za uralem!
#niebieskiepaski #zwiazki #bekazrozowychpaskow #rozowepaski
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sieczkobrzeczek: czyli rzeczywiście syn znalazł się u Ciebie dość szybko? no i super, tak trzeba działać. pierwotny opis Twojego kolegi (dość dramatyczny) mógł sugerować, że syn się męczył w tej sytuacji również przez ten cały długi proces. dobrze, że tak nie było.
  • Odpowiedz
@Czarnadziura69 zależy jak to rozpatrywać , szybko znaczyło by od razu , tutaj od pierwszych sygnałów syna że się dzieje źle do zamieszkania minęło pół roku. Około października zgłosił,odważył się opowiedzieć co się dzieje,jak się czuje. A raczej ja z niego wyciągnąłem ponieważ miał pociętą rękę. Kilka dni mobilizacji,zadumy, na domiar złego akurat w tym czasie wyjechałem za granice na kilka dni. Gdy wróciłem od razu kontaktowałem się w adwokatką a
  • Odpowiedz
@sieczkobrzeczek: zawsze może być szybciej, wiadomo, ale jak na dzisiejsze czasy to dość sprawnie poszło w sądzie. serio, możesz być zadowolony. oczywiście wniosek o zabezpieczenie pomógł, one zawsze idą szybciej, a do tego z tego co piszesz pełnomocnik się sprawdził, a "logistyka procesowa" to bardzo ważne w takich sprawach. powodzenia ze wszystkim :-)
  • Odpowiedz