Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/6619729/system-error-031-10-lat-szukania-dziury-w-calym/
"Już od 10 lat gliczujemy, bugujemy i szukamy dziury w całym! Absolutnym zbiegiem okoliczności System Error obchodzi swoje dziesiąte urodziny w Wielkanoc. Ale jest to sytuacja bardzo trafna, bo my również zajmujemy się przecież poszukiwaniem wielkanocnych jaj, choć w trochę innym kontekście. Dziś, w dwa razy dłuższym niż zwykle odcinku (ba, jak się bawić to się bawić!) o Kresie Złodzieja, zaginionych wojowniczkach i skakaniu po bobrach. Wesołych Świąt!"
#arhneu #ciekawostki #gry #retrogaming #systemerror
źródło: comment_1650197643SxT8HBFPqA6qnwpsagfDmP.jpg
Pobierz