Wpis z mikrobloga

@RelaxxxHomie no nie do konca. Lancuch wymienia sie regularnie co X km. Ja w pierwszej szosie przez rok nie wymienilem ani razu. Zrobilem 20kkm. Lancuch byl tak rozciagbiety ze przerzutka tylna juz nie umiala wyciagnac tego luzu. Pojechalem po lancuch i sie okazalo ze nowy nie paduje do reszty, bo stary lancuch wychechlal kasete i korbe. Ja jezdzilem silowo i lancuch wymienialem co 1000-1500km. Nigdy mi lancuch niebstrzrlil ani nic nie
  • Odpowiedz
@LOGlN: Podciągnę sę pod temat, bo też mam problem. Też masz 4 zęby w tarczy dużej i średniej jakby dużo bardziej zużyte, są po 2 obok siebie i są mniej więcej naprzeciwko siebie w tarczy? Jestem zielony i zastanawiam się, czy to jest celowe, żeby przeżutka zrzucała łańcuch lub wrzucała na tarcze przy zmianie przełożeń i robi to w tych miejscach. Może głupie rozumowanie, ale mam możliwość dospawania drutem tych
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LOGlN: jeździłem z takim napędem,może nawet trochę gorszym. Na początku zdarzy się że łańcuch się czasami będzie ślizgać. Potem już coraz częściej, aż całkiem jazda stanie się niemożliwa.
  • Odpowiedz