Aktywne Wpisy

obszarnik +199
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

Sonozaki +31
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem

Gdy jestem przy kasach samoobsługowych to zawsze się boję, że tak skończę xD (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#heheszki #zakupy
źródło: comment_1650041169k3IBfIqF2XvFWPdRcrScUn.jpg
PobierzI co w takiej sytuacji?
@szynszyla2018: Praktycznie nie da się stworzyć warunków, w których uczciwy człowiek miałby taki problem. ;-)
Tu jest haczyk. :-)
@ConanLibrarian: No dobra, załóżmy że jestem zabiegany i biorę pomidorki, ważę jako pomidory, a okazuje się, że to były jakieś afrykańskie pomidory sialabunga, które są podobne ale droższe. No przecież muszą mi udowodnić jakoś celowość takiego działania, przecież tylko idiota by za 5 zł robił takie akcje (pozdrawiamy bohaterkę artykułu).
Co innego ważenie
@GryzeKisiel: Brednie. Masz kosz z napisem Pomidory Po Bazylion Złotych, nabijasz na kasie Pomidory Po Bazylion Złotych. :-)
M.in. po to są te napisy przy towarze.
a też parę razy na kasie mi źle kasjerki takie rzeczy nabijały
Komentarz usunięty przez autora