Wpis z mikrobloga

@Atreyu: no a druga sprawa, skąd po nicku będzie wiedzieć że to ja XD?( mam literki jak imie i nazwisko) ale jak zadzwoni i będzie gadać o opinii, to d--------e jej pismo z uodo bo jest przecież rodo i według prawa to powinna iść na policje i oni powinni zdobyć moje dane
  • Odpowiedz
Dawaj info która to taka udana.

@Krs90: nie chce wrzucać na wykop, z jednego względu, poleci fala hejtu jak rabusek co tworzył na knajpy które z covidem przestrzegały przepisów a wtedy pozew jak najbardziej uzasadniony, mam sporo opini na google + ludzie cenią moje zdanie tam więc dużo ludzi zobaczy :)
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: nie udowodni ci, że to ty, a policja raczej może google w trąbke cmoknąć. Swoją drogą, 500zl za zęba? To co ty tam miałeś robione xD. Ja za usuwanie jednego + Coś tam z drugim (chyba kanałowe, czy wkładanie jakiegoś leku) 350zł
  • Odpowiedz
a w tym klubie byłem dwa razy ale mi się nie podobało.

@Ant7: no tak chciałem napisać, ale chciałbym właśnie poruszyć wątek że dosłownie się ze mnie pośmiano że ja nawet nie chodzę do takich klubów XD, imho ja byłem w szoku i mialem tą rurkę w mordzie dopiero potem do mnie dotarło co się o------o.
  • Odpowiedz
ile to już osób się tak przejechało...

@Karoleer: a jak się ma do tego mój komentarz odnośnie rodo, jakby chciała dostać moje dane to musi to zrobić przez policję, wykorzystywanie danych medycznych przecież jest łamaniem prawa?

podeślij na priv szkic tej opinii, za free Ci to zweryfikuje i ew. zasugeruje poprawki.

@Karoleer: to podeślę po świętach, na razie myślę jak to napisać, ale raczej coś w stylu co
  • Odpowiedz
nie do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Karoleer: ktoś się kiedyś sądził za napisanie suchej prawdy (bez inwektyw, czy prywatnych opinii)?

Parę razy w życiu mnie już straszono sądami (plot twist: nikt się jednak nie zdecydował ( ͡ ͜ʖ ͡)) i opinie/komentarze w stylu: otrzymałem wadliwy produkt/jestem niezadowolony z wykonanej usługi bo/jestem niezadowolony z obsługi klienta bo - nigdy nie sprawiły
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Nie no, bez przesady z tymi terminami do dentystów - przerobiłem w ostatnich latach lepszych i gorszych, od takiej wręcz luksusowej kliniki, po takie stare dentystki w miastach powiatowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie przypominam sobie, żebym gdzieś musiał prywatnie czekać dłużej niż tydzień
  • Odpowiedz
ktoś się kiedyś sądził za napisanie suchej prawdy

@Atreyu: i tu właśnie tkwi problem - gdzie jest prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam na koncie wygrane, gdzie komentarz był typu "nie polecam, w ogóle nie działa". Sporo zależy od konkretnego stanu faktycznego, natomiast jeśli klient 1) twierdzi, że nie działa/otrzymał wadliwy produkt, 2) nie chce go zareklamować lub zwrócić "bo nie", 3) poproszony o dalsze informacje/dowody takie prośby ignoruje, to
  • Odpowiedz