Wpis z mikrobloga

Wiedzieli dokładnie z czego słyną Ci barbarzyncy

@heterodewiant44: No raczej nie bo na poczatku wojny, kiedy jeszcze mysleli ze szybko zdobeda Kijow i zainstaluja Janukowycza to trzymali psy na wodzy - bylo pelno filmikow z babuszkami opieprzajacymi zolnierzy, cywile blokowali transporty itd. Terror sie rozkrecil dopiero jak ogarneli ze bedzie wojna pozycyjna. Wiec nie, na poczatku wojny nikt sie nie spoedziawl ludobojstwa tuz u bram Unii Europejskiej.
@Mikuuuus: i co mnie to ma obchodzić że jakąś dziewuche zamordowali? Mordują też setki chłopaków i o tym dupa cicho, nie wypada mówić, bo facet ma zdychać i się jeszcze cieszyć.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Pewnie po sińcach i śladach walki w okolicach krocza, które nie powstałyby gdyby w czasie gwałtu już nie żyła bo: nie byłoby potrzeby siłowania się z ofiarą, ani też na martwym ciele siniaki już nie powstają (z tym drugim mogę się mylić, w krótkim czasie od śmierci pewnie są możliwe)
+ spekulacja, że ruskie zwierzęta mają bardziej skłonności do sadyzmu niż do nekrofilii, ale po nich można się wszystkiego spodziewać
Pewnie po sińcach i śladach walki w okolicach krocza, które nie powstałyby gdyby w czasie gwałtu już nie żyła bo: nie byłoby potrzeby siłowania się z ofiarą, ani też na martwym ciele siniaki już nie powstają (z tym drugim mogę się mylić, w krótkim czasie od śmierci pewnie są możliwe)

@agaciksa: Mogła być najpierw próba gwałtu potem kulka w łeb i potem gwałt.

+ spekulacja,

@agaciksa: Proponowałbym, żebyś nie spekulowała