Aktywne Wpisy
wilkCaly +275
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
Trabancik +356
Atencja na Panią gigachad Zajączkowską- Hernik, której wystąpienie w Internecie stało się wiralem i pokazujemy Europie w którą stronę powinna się udać
Brawa dla szanownej Pani polityk (。◕‿‿◕。) #polityka
Brawa dla szanownej Pani polityk (。◕‿‿◕。) #polityka
NATO młóci ruski paździerz aż trzeszczy nie angażując w bezpośrednią walkę ani jednego żołnierza. Jeżeli kacapia uległaby myślom samobójczym i zdecydowała się na bezpośrednią konfrontację z NATO to zostałaby rozsmarowana jak robak na przedniej szybie.
Jeżeli chinole zdecydowaliby się na inbe z Tajwanem to chinski paździerz zostałby wymłócony tak samo tylko że przez AUKUS.
USA wydaje na zbrojenia więcej niż 8 kolejnych panstw w rankingu łącznie. USA dalej jest szefem i bardzo dobrze. Amerykanie wraz ze swoimi sojusznikami są w stanie #!$%@?ć do ściany i zgwałcić kacapie i chinoli jednocześnie jak zaczną za bardzo fikać. A ruscy i chinolscy zamordysci muszą to zaakceptować albo zginąć rozdeptani butem zachodniego człowieka.
A te wszystkie bartosiaki i nudzisze twierdzący że zachód jest slaby a USA daleko to zwykli handlarze strachem.
#ukraina #nato #rosja #chiny #usa #bartosiak #geopolityka
USA się z nimi bawi, to co mają na morzu zostałoby zezłomowane.
Nie zapominajmy też, że USA ma opcję "szach mat". Jeśli Chiny wzmocnią się za mocno, można wyeliminować ich jednym uderzeniem. Wystarczy wysadzić rakietą Tamę Trzech Przełomów. Od razu ginie od 10 do 50 mln Chińczyków, a cały kraj cofa się
@Chilli_Heatwave: co więcej historia pokazała że chinole po prostu nie potrafią się bić. To całe #!$%@? o mitycznej chinskiej strategii to zwykły scam. Przecież oni siedzieli pod butem Mandżurów przez kilka stuleci xD. Oni dostawali wciry od każdego.
Natomiast człowiek zachodu wielokrotnie
Nie od razu to będzie, ale takie są zamierzenia :)
https://wgospodarce.pl/informacje/105956-lasery-odpowiedzia-usa-na-bron-hipersoniczna-i-balistyczna-wideo
@marcinpodlas8: Tego tak naprawdę nie wiemy. Nie wiadomo ile warte są ich zabawki wraz z ich operatorami
@NitrousOxide: z tym że chińska flota desantowa to żart.
@PDCCH: gówno warte są a chiński żołnierz to ciota. Jestem przekonany że ich armia to gorszy paździerz niż kacapia która ma przynajmniej doświadczenie bojowe.
@Omicron: Ekspert widzę się wypowiedział.
@marcinpodlas8: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy żeby Chińczycy strącili US satelity i wtedy Ruscy mają większe prawdopodobieństwo wygranej na Ukrainie, i to samo z Tajwanem.
Ale Chuny nie zaatakują Taiwanu, przejmą go pokojowo
@moniek9: Co jest z wami nie tak na tym Podlasiu? Jak wy zdajecie przypadki na polskim w 4 klasie?