#praca #pracbaza #inzynierserwisu #delegacja Jem sobie śniadanko w polskim hotelu i moja radość z jedzenia które ma smak a nie wypala ryja i dupe jest niedoopisania xD Jeżu jak to dobrze wrócić do kraju xD
śniadanko w polskim hotelu i moja radość z jedzenia
@steemm: Tutaj mam akurat całlkiem odwrotnie: z wyjazdów do Azji to najbardizje brakuje mi tamtejszgo jedzenia. Mógłbym jeść wyłacznie takie. No al akurat w indiach nie byłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@steemm: No w hotelach było spoko, ale jadałem głownie "na mieście". Doznania smakowe lvl100, zero problemów. Koledzy którzy nieco nieufnie podchodzi do miejscowych specjałów i zywili sie w "europejsko wyglądającyhc" miejscach przeważnie mieli rozmaite dolegliwości
@inrzynier: byłem w Korei w hotelu gdzie w poniedziałek była na śniadanie albo zupka instant albo płatki z mlekiem. @Pyritz: w sensie gdzie w Chinach byłem?
ten hotel kosztował 140€ za noc, jeden z lepszych w okolicy xD
@steemm: to słabo, ja wolę czasami dojechać z większej wiochy godzinkę (co mi zależy, w delegacji jestem). Poza tym nikt ci nie przyzna premii za spanie w tańszych hotelach, ale musisz do tego sam dojrzeć.
A koreę zjeździłem całą, najlepszy miałem apartament z prywatną sauną, dwoma łazienkami i widokiem na morze ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@inrzynier: 8lat już śmigam po delegacjach więc coś tam już widziałem jeśli chodzi o hotele i w tej Korei po prostu była taka lipa z jedzeniem że szok, dobrze że obiad i kolacja były pyszne to chociaż sobie odbiłem
@romek898: Tytus, Romek i Atomek, może zamiast wrzucać te gowno wpisy pod każdym moim komentarzem może napisałbyś coś z sensem? No chyba, że ideą twojego przegrywu jest próba dopieczenia mi. Jeśli tak, to nie działa, już Ci to napisałem w poprzednim poscie, ogarnij się leszczu w końcu.
Dlaczego w ogole nie sciga sie "stunyngowanych" motocykli, samochodow znacznie przekraczajacych emisje halasu? Serio ludziom nie przeszkadza gdy takie cos 20x glosniejsze od zwyklego szumu samochodu przejezdza pod blokiem?
Jem sobie śniadanko w polskim hotelu i moja radość z jedzenia które ma smak a nie wypala ryja i dupe jest niedoopisania xD
Jeżu jak to dobrze wrócić do kraju xD
źródło: comment_1649826959qE5IgmI54E9B6IBXDn554U.jpg
Pobierz@steemm: Tutaj mam akurat całlkiem odwrotnie: z wyjazdów do Azji to najbardizje brakuje mi tamtejszgo jedzenia. Mógłbym jeść wyłacznie takie. No al akurat w indiach nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@steemm: to po co to jesc? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blinxdxb Umysłowa u ciebie.
@Pyritz: w sensie gdzie w Chinach byłem?
@steemm: to słabo, ja wolę czasami dojechać z większej wiochy godzinkę (co mi zależy, w delegacji jestem). Poza tym nikt ci nie przyzna premii za spanie w tańszych hotelach, ale musisz do tego sam dojrzeć.
A koreę zjeździłem całą, najlepszy miałem apartament z prywatną sauną, dwoma łazienkami i widokiem na morze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora