Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
co by im nie ujmować to jednak #realmadryt był do ogrania, #manchestercity pewnie takich prezentów jak my im nie da i się po nich przejedzie.
Mam nadzieję tylko, że ten mecz pokazał Tuchelowi, że kapitan Ameryka to nie jest zawodnik na miarę Chelsea i przestanie na niego stawiać, bo aż oczy bolą. Mendy'emu też by przydał się odpoczynek, bo od dłuższego czasu gra po prostu słabo, tym bardziej, że Kepa pokazywał, że jest w dobrej formie.
#chelsea #mecz #premierleague
@ZagubionyPodroznik: Napinka przed psg, napinka przed chelsea... Może jakiś zimny prysznic w końcu?
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZagubionyPodroznik: Ktory to?
@re_plenish: @re_plenish: nie napinalem sie przed psg (nawet nie śledziłem tej rywalizacji), przed meczem z Chelsea tez nie napinalem sie, ale optymistycznie podchodziłem do dwumeczu.
Realu nie śledzę, oceniam ich na podstawie dwumeczu z Chelsea i uważam ze z City beda mieli bardzo ciężko, bo ani nie będzie takich prezentów w obronie, ani modric i inni nie beda mieli tyle miejsca w środku co
A Chelsea kibicuje od jakoś 2005, sporo jeździłem na ich mecze, więc jako kibic czuje się związany bardziej z nimi niż jaką kolwiek drużyną od nas czy nawet reprezentacją ¯\_(ツ)_/¯
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Chelsea zainwestuje wreszcie większe pieniądze w napastnika bo widać jaką różnice robił Benzema a nie czekaj.... ( ͡°
W Chealse chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak słabego Kante. Moim zdaniem to jego słaba formą sprawiła że to Real jest w półfinale,nie licząc oczywiście Karima i Luki którzy ciągną ten klub za uszy
Czy nowy napastnik jest nam potrzebny? W tym sezonie zainwestowaliśmy większe pieniądze w napastnika i wyszło co wyszło - twierdzę, że jeśli Lukaku by do nas nie przyszedł to lepiej byśmy na tym wyszli, zajmuje minuty, które mogły by się przydać innym