Aktywne Wpisy

KrulCzainataln +294

Pingpong89 +22
Gimby się cieszą bo dziś o 21:37 będą mogli zaistnieć na 5 minut w internecie bo w życiu nie mogą, następnie będą się trzepac że dostali kilka plusów za wrzucenie memów z Janem Pawłem Drugiim.
Od rana wyczuwam podniecenie na tagu a jedna różowa nawet napisała że na ten dzień czekała bardziej niż na święta.
Mentalne gimbusy xd życiowe przegrywy.
Pokazmy ilu nas jest NIE SZKALUJESZ PAPIEŻA DAJESZ PLUSA.
#2137 #wykopszanujepapieza
Od rana wyczuwam podniecenie na tagu a jedna różowa nawet napisała że na ten dzień czekała bardziej niż na święta.
Mentalne gimbusy xd życiowe przegrywy.
Pokazmy ilu nas jest NIE SZKALUJESZ PAPIEŻA DAJESZ PLUSA.
#2137 #wykopszanujepapieza

#ksiazki #czytajzwykopem #lekturyzrobsem
@robs: u mnie od postanowienia przeczytania Idioty Fiodora (10l temu) do przeczytania faktycznego (co nie nastąpiło jeszcze) długa droga( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty bardziej owo
@slowdive
@robs: Absolutna strata czasu. Wolałbym mieć mega sraczkę przez cały czas potencjalnego czytania, niż wracać do tych gówien...
@slowdive:
Też niedawno zacząłem nadrabiać. Chłopów przerobiłem, Faraon też jest spoko. Emancypantek jakoś nie mogę zmęczyć.
Dopiero w dorosłym życiu jakoś te treści zaczęły do mnie trafiać
Cała reszta klasyków? Dla mnie kompletny bezsens. I mówię to jako osoba, która zrobiła to co ty masz zamiar. W sensie, przeczytałem ponownie mając jakieś 27/28 lat. Lepiej byłoby sobie gwoździa w dupę wsadzić niż
O mam- Dmochowski zagrał tego prawilnego .
Na mnie to zrobiło ogromne wrażenie, jak tylko przez aktora można różnie odbierać graną przez niego postać- z Dmochowskim się sympatyzowałem, że źle chłop wybrał, z Kamasa darłem łacha, że przegryw i go baba urobiła.
Rok 1984 - nie wiem czy lektura - ale warto przeczytać.
Proces Kafki - dystopiczna książka, może jak się już rozczytasz trochę.
Najgorsze pod
@robs: Strata czasu i życia.
@hurrdurr221:
Ja pisałem o tym serialu: https://www.filmweb.pl/serial/Lalka-1977-35878
Ale w tym wątku @tellet również wspomina ten film Lalka (którego ja jeszcze nie widziałem, zatem nie wiem, czy mogę go polecic):
https://www.filmweb.pl/film/Lalka-1968-1174