@Kurczak2022: Kiedyś u mnie kwoka w październiku wyprowadziła 12 kurcząt, nie było wyjścia innego niż się nimi zająć, fajne kurczaki pozdrawiam z rodzinką ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
@Radysh rozszyfrowałeś mnie ( ͡º͜ʖ͡º) @Modraszek_bagniczek spoko, ale to jeszcze trochę czasu minie. @WladcaSlimakow w moim przypadku sam robię za kwokę @Dionizyxd jeszcze jakie, jak się daje im jeść to śpiewają lepiej niż kanarek
@Krzysztof53647 to się dopiero okaże ( ͡~ ͜ʖ͡°) mam nadzieję że przynajmniej połowa będzie kokoszkami. Ogólnie ptaki, jak im się bliżej przyjrzeć
@Kurczak2022 (ꖘ⏏ꖘ) no elo dzieciaku, rób abdejty jak to małe stadko rośnie. Z mieszanych jajek, czyli rozumiem z inkubatora? Spraw sobie kilka kochinek albo silki, to ci wysiedzą młodzież na przyszłą wiosnę
@kura-borzenka rosną jak na drożdżach, wysiadła mi żarówka kwoka i musiałem je przenieść do piwnicy bo nie mieściły się już w pudełku. Z inkubatora z własnych jajek, głównie rosa i inne nioski w tym typie. Moja faworytka (wygląda na kurkę) :
I tak wszystkie wiedzą. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1649336813Iz2Rb6081kRp2DebvUf2vv.jpg
Pobierz@Modraszek_bagniczek spoko, ale to jeszcze trochę czasu minie.
@WladcaSlimakow w moim przypadku sam robię za kwokę
@Dionizyxd jeszcze jakie, jak się daje im jeść to śpiewają lepiej niż kanarek
@Krzysztof53647 to się dopiero okaże ( ͡~ ͜ʖ ͡°) mam nadzieję że przynajmniej połowa będzie kokoszkami. Ogólnie ptaki, jak im się bliżej przyjrzeć
Może #pankurczak ? :D
@boleslaw_krzywosuty będzie, ale raczej to będą kogutki- bardzo fajne, kolorowe, jurne i energiczne.
Z mieszanych jajek, czyli rozumiem z inkubatora? Spraw sobie kilka kochinek albo silki, to ci wysiedzą młodzież na przyszłą wiosnę
źródło: comment_1649356236uqKLs55FUT0kZd1V58NgMy.jpg
Pobierz