Aktywne Wpisy
nalogowiec +1336
W nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu --> https://wykop.pl/wpis/76945033/https-www-otodom-pl-pl-oferta-cena-do-jutragaraz-4
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
italia__ +385
Jeśli jeden plan zawiedzie, rozpocznie się kolejny. Masowe artykuły wyśmiewające osoby, które mieszkają z rodzicami - czyli jak śmiesz oszczędzać pieniądze i nas nie sponsorować zły polaku.
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Ja myślałem że tam się żarcie oddaje za darmo xD
Przypadek ze zdjęcia to chyba jest jakaś ultra skrajność i typa powinni dojechać za wydanie surowego ciasta i farszu xD
Ale ja mam inne doświadczenia z tgtg, przeciwne do waszych. To znaczy nie wiem jak jest teraz ale jak używałem tego jeszcze rok temu. Moim zdaniem kerf idealnie do tego podchodził. Dawali mi zawsze rzeczy nie na dzień przed datą ale też umówmy się, jeden czy nawet dwa dni po dacie to to jedzenie wciąż jest zdatne do spożycia. Dostawałem też warzywa, które już źle wyglądały ale po odkrojeniu zepsutych części, były do zjedzenia. O to w tym chodziło. Tyle się narzeka, że te supermarkety wyrzucają nawet nie zgnite, a stłuczone warzywa czy owoce, a ta akcja miała temu zapobiec albo przynajmniej zmniejszyć skalę.
Ze starbucksa też paczki brałem i też wiedzieli o co w tym chodziło. Drożdzówki czy inne kanapki nie były świeże ale też nie ultra twarde albo zaschnięte. Smaczne wciąż, a jak się zjadło z kawą