Aktywne Wpisy

mirko_anonim +859
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +99
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach
źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz

Założyłam #tinder
To mój pierwszy raz w takiej aplikacji.
I w szoku jestem. Po dosłownie paru minutach ponad 99 polubień
Praktycznie każdy kogo dam w prawo to mam parę.
Dodam, że jestem 30+
Wysoka
Dalam dwa zdjęcia, jedno twarzy i drugie figury. Bez filtrów, udziwnień, jakiś specjalnych poz.
Uważam się za przeciętna z wyglądu.
Czyli jest jeszcze jakaś szansa dla starych bab( ͡° ͜ʖ ͡°) bez dzieci, które znów są singlami po długim związku.
#randkujzwykopem #samotnosc
#samotnosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #624cb54ddd57b671078a8eda
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Wniosek: spermiarze nie patrzą ani na zdjęcia ani na twarz, ani na opis, przesuwają wszystko w prawo licząc że coś wyłapią
@wogybogy @m_xxx pozdrowienia do wiezienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) nasz komando znowu pokazało przegrywom gdzie ich miejsce, na banicji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@77023: @smietnik112 @eschatoestetyzm @Teutonic_Reich
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Tak to jest jak parujecie sie tylko z przystojniakami to albo was olewaja albo trzymaja jako opcje Z. Moze zainteresuj sie jakims normalnym mireczkiem?
Tobie wysyłamy tylko pozdrowienia do więzienia.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: XDD Dzieci nudzące się w Internecie mają mnie na oku? ( ͡º ͜ʖ͡º) Kobieta jest toksyczna ze względu na swoją płeć i nikt nie potrafi tego powstrzymać a simpy (czyt. podludzie) jeszcze im poklaskują ( ͡º ͜ʖ͡º)