Aktywne Wpisy

Notakaprawda +51
Czemu Bolak zawsze musi przepłacać?
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
źródło: 1000034593
Pobierz
baemaj +94
zrobiłam to.
wstałam i idę do pracy.
wstałam i idę do pracy.

XD tylko prawak mógł wpaść na takie porównanie
Poza tym to ciekawe, bo z tego co wiem to właśnie w różnych kościołach protestanckich masz kobiety jako biskupów, małżeństwa kościelne homoseksualne itd. a nie u katolikow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kisnę xD na wszystkie argumenty podane wyżej odpowiedziałeś na jeden, opierając się o zdanie zdyskredytowanej profesor xDDDDD
Potężny p0lak kat0lik xD
@bartolomis: wymieniłeś jeden, coś ci masakracja nie wyszła xD
@R187: pokaż te badania, że szczepionki są całkowicie bezpieczne
@placebo_: typowe bulgotanie lewaka bez argumentów
@zwk-: jak uzna swój
@cziko: to mówi ulubieniec lewaków Franciszek
@zwk-: jeżeli szczere to doceniam próbę empatyzowania, ale nie martw się, nie słucham zdyskredytowanych nauukowców, mam z pracy wypasiony pakiet medyczny a chodzenie do kościoła to prywatna sprawa
@Krol_Szkarlatu: wybacz, przeoczyłem cię
@bartolomis: Atak na chochoła, nikt tak nie mówi, nie ma w 100% bezpiecznych szczepionek, nawet szczepionki na polio maja poważne skutki uboczne, ale i tak mniej dzieci umiera niż jakby nie były szczepione. Moim argument nie było nigdy, że ta szczepionka ma zero skutków ubocznych. Ale ogranicza ona nowotwory a wiec ratuje ludzi a dałem przykład, że biskup katolicki się sprzeciwia jej
@bartolomis wstawiaj, zesrałeś się