Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@FejsFak: jeżeli tu będzie się piasek zbierał to znaczy że to jest woda z piaskiem. Zajebisty filmik. Zazdroszczę ci że możesz sobie takie rzeczy robić. Nie przejmować się niczym.
  • Odpowiedz
@FejsFak: Nie bardzo rozumiem czemu nie zrobisz po prostu wykopu? Na filmie nie widać żeby po drodze były jakieś przeszkody. Jest jakiś cel takiego działania?
  • Odpowiedz
@FejsFak: no patrząc po filmiku to tak średnio bym powiedział. Kiedyś kładłem rurę przepust z ojcem, 45m, w jedno przedpołudnie wąski wykop i po sprawie. Bez bałaganu, lania wody i innych cyrkowych akrobacji.
  • Odpowiedz
@FejsFak: Po czym wnosisz że musiał być płytki, sam sobie dopowiadasz, a taki mądry niby jesteś? No właśnie od tego jest głowa, wystarczy przekalkulować czy chce się rozwalać całe podwórko czy wąski wykop. Ale widocznie kto co ma w głowie to tak robota idzie.
  • Odpowiedz
@u-cash: bo mój jest głębokości takiej, że trzeba by w nim stać więc nie mógł by być wąski tak jak twój bo byś się w nim nie zmieścił. A dodatkowo musiał by mieć jeszcze skośne ściany żeby się piach nie obsypywał. Więc w dwóch byś tego w takim czasie jak napisałeś nie wykopał. Na kopaniu to ja się akurat bardzo dobrze znam więc mi kitu nie wciśniesz. Jedyna opcja to koparka
  • Odpowiedz
@FejsFak: O rany chłopie, ta odpowiedź wystarcza mi całkowicie, już widzę z kim mam do czynienia. Tyle rzeczy co sobie dopowiedziałeś i przy okazji naobrażałeś to w życiu nie widziałem. Pozdro 600 oby szło ci lepiej niż masz poukładane w głowie.
  • Odpowiedz