Wpis z mikrobloga

@FoxX21: Pare miesięcy temu się zaczęło. Gdy silnik był rozgrzany i wychodziłem na chwilę np. do sklepu a później wracałem to nie chciał odpalić. Kręcił ale nie mógł załapać, w końcu po odczekaniu 10-20 minut zapalał. Wtedy obstawiał czujnik wałka korbowego i byłem go wymienić ale problem nie ustał niestety. A teraz jest jeszcze gorzej - w trakcie drogi potrafi się zaświecić check a dokładnie to zaczyna migać a auto
  • Odpowiedz
@TheFlashes: wszystko wskazuje na czujnik położenia wału - kupowałeś czujnik oryginał czy zamiennik? z tego co można wyczytać w sieci - na forach te silniki nie lubią wszystkich zamienników i jest z tym loteria. z aktualną sytuacją też - jakby coś elektryka nie łączyła i przerywało sygnały, które idą do komputera
  • Odpowiedz
@budus2: Zajrzę chyba do tego na Pełczyńskiej. Jest poza miastem i mam w miarę okej dojazd do niego a to się teraz ceni bo znajomego będę musiał zaprząc aby mnie przeholował xD
  • Odpowiedz
@budus2: kurde, moja mama się ne electroluku przejechała - miał coś wymienić, skasował za to hajs, potem się okazało, że w sumie to nie wymienił, tylko niby naprawił, ale się psuło dalej, bo to chyba nie było to... i tak zrezygnowaliśmy z jego usług
  • Odpowiedz