Aktywne Wpisy

Gawith_Apricot +234
źródło: 605473ca46177c2a5f179f02
Pobierz
KingaM +163
#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny
źródło: 1000016351
Pobierz

@puexam: przecież nikt tak nie mowi, a znaki dla rowerzystów są - to są te same znaki, co dla samochodów, obowiązuje ich ten sam kodeks. A że część z nich jeździ jak debile
serio, jeszcze w tym miesiącu się kłóciłem z jakimś człowiekiem tutaj który stwierdził że znaki "ustąp pierwszeństwa" na drodze rowerowej przy skrzyżowaniu Kukuczki/Borowska nie są dla rowerów BO ROWERZYSTÓW NIE OBOWIĄZUJĄ ZNAKI ANI SYGNALIZACJA
@pasta_alla_carbonara:
źródło: comment_1648664658XNeo1NHIzgMGCO2MxESapM.jpg
Pobierztak, tamten przejazd rowerowy jest delikatnie mówiąc słaby i trzeba ogarniać przejeżdżając tamtędy rowerem...
@Ogau: ale gdzie? Zacytuj mnie może?
Potem właśnie jest zawsze wstawienie obrazka z kierowcą w aucie. Tylko co z tego, że w aucie masz poduszki i chroni cię sztywność nadwozia.
@puexam: Bo to kolejne miejsce we Wrocławiu gdzie zrobiono
@Darth_Gohan: dlatego odpuściłem, bo kopanie się z koniem nie ma sensu. Rowerzysta ginie przez słuchawki na uszach, a ktoś uważa za sensowne wrzucenie foty z typem w słuchawkach w aucie xD