Aktywne Wpisy
Przeczytałam komentarze pod wpisem @blinkarA i jestem po prostu przerażona poziomem wiesniactwa, płytkości i nie wiem co jeszcze komentujących. To jest tskie dno. Typowa Polska w pigułce. Wszelkie wykopki płaczą ze loszki to kuurvy i nie chcą ich bo są: niscy, grubi, wysocy, szczupli, maja małego #!$%@?, duże #!$%@?, oponkę, absy, pryszcze, zakola cokolwiek a laska wrzuca cycki na WOŚP i słyszy najobrzydliwsze komentarze ever.Nie, to nie jest wolność słowa tylko DRAMAT.
Homodoctus +83
Reakcja typowej #p0lki na moj opis gdzie sygnalizuje ze nie umawiam sie z samotnymi matkami i grubaskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
Walka by miała jeszcze sens jakby odbyła się w momencie tworzenia przez niego Real Castu, gdzie też liczby były dobre. Obecnie się #!$%@?ł na ryj z zasięgami, ale tak to jest jak nie pokazujesz dupy albo cyckow na IG albo nie jesteś czyimś przydupasem, a głównie zasięgi ich wszystkich opierają się na kidach.
Co do walki