Aktywne Wpisy

JohnnyPomielony +50
Całe życie ignorowany/wyzywany przez kobiety (z różnych powodów, przeważnie niskiego wzrostu i nieśmiałości wynikające z introwertyzmu) traktowany przez państwo jak śmieć tylko dlatego, że urodziłem się mężczyzna (min. późniejsza emerytura, w sądzie rodzinnym zero szans na wygranie sprawy o opiekę nad dzieckiem, nawet gdyby matka przyszła do sądu #!$%@?) a potem zdziwienie normictwa z bananowych osiedli, że jak to możliwe że on głosuje na Konfederację. Tak będę głosował, i gdyby trzeba było

sorek +56
Średnia sondażowa już powyżej 11%
Oby tylko na jesień ruszyli tyłki wszyscy mężczyźni do 40 roku życia i pozbywamy się PO-PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #konfederacja #korwin #bekazlewactwa
Oby tylko na jesień ruszyli tyłki wszyscy mężczyźni do 40 roku życia i pozbywamy się PO-PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #konfederacja #korwin #bekazlewactwa

#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
Baba ma ewidentne problemy ze sobą i żąda by je ktoś naprawił.
Tylko pytaniem jest czy jest tego coś warte.
Coraz więcej osób wpada w jakiś dół psychiczny i gorąco woła by ktoś mu pomógł ale w zamian oferuje najczęściej jeszcze więcej problemów.
Nie mówię by patrzeć na ludzi w aspekcie zysku czy starty, pozwoliłem dla kilku zawiesić się konna szyji jak im było ciężko,
Dodatkowo samotne matki często charakteryzują się męskimi cechami - robią to nieświadomie, by nadrobić dziecku męskie wzorce jakiemu mu brakuje przez fakt, że jest wychowywane tylko
@Strzal_Prawika przeciez to nie ja do niej zagadalem :D
nie mam nic przeciwko byc na drugim miejscu wzgledem moich dzieci
jakos to takie naturalne
Można mieć dziecko czy nadwagę ale pewne "symptomy" są mocnym sygnałem ostrzegawczym.
No nie wiem... A co może komuś przeszkadzać jedzenie zgniłego pożywienia, albo kąpanie się w brudnej wodzie, albo...
Jesli ona odchodzi od niego to dlaczego ma dzieci z nieodpowiednim mezczyzna?
Ogolnie nie da sie wdepnac w wieksze gowno jak zwiazek z samotna matka.
@Homodoctus: ale toksyczny homunculus
kwiiiik!
żadna strata xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
przeciez moze sie okazac ze to jakis zagubiony dobry czlowiek i warto mu poswiecic cale swoje zycie
pytanie czy warto ryzykowac cale swoje zycie
@empathetic: Zawsze są czerwone flagi, po prostu jak powiedziałeś, chemia zrobiła swoje. Ale jeśli komuś chemia nie pozwala racjonalnie ocenić sytuacji, to nie wiem, czy jest dobrym
Ja #!$%@? xD laska ma kolorowe włosy, dziwną fryzurę, no widać konkretnie jaki typ typ człowieka ale trzeba po jednej takiej typiarze obrażać wszystkie kobiety i pisać że coś jest typowe xD nie, nie istnieje typowa kobieta.
@PEKLONIKON:
Jakoś w patoli jak kąkubęt bije dziecko swojej konkubiny to wyraźnie widać że ona stawia konkubenta ponad swoje dziecko (z ex partnerem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@Homodoctus: można wdepnąć w związek z samotnym ojcem - taki facet zrzuca z siebie ciężar opieki nad własnymi dzieciakami zrzucając go na barki partnerki która nie jest z dziećmi spokrewniona a że "jako iż jest to kobieta to z automatu powinna wiedzieć jak się zajmować dziećmi i garnąć się do tej roboty wiedzieć sama z siebie że to
nic gorszego dziecku nie moze sie przytrafic jak macocha
No nie xD nie zostaje z dzieckiem z jednego powodu. Im dalej, tym gorzej.
Wystarczylo napisac tak:
- bycie walniętymi że spoko facet odszedł
- bycie walniętymi że musiały odejść od walnietego faceta którego same sobie wybrały
Według samców inceli kobieta jest zawsze winna. Zraniła faceta? A to tępa dziwka! Facet ją zranił? A to tępa dziwka! (Bo sama sobie wybrała takiego)
A
samotne matki to zdecydowanie gorszy sort na rynku matrymonialnym i osobiscie nie widze kompletnie zadnych korzysci z pakowania sie w zwiazek z obciazeniami
ps. ja też kiedyś byłem grubciem i to jest #!$%@? dramat....