Aktywne Wpisy
karnom +12
Rozpoznaje ktos co to za robal? Znalazlem juz drugiego niedaleko łóżka. Pierwszy byl wiekszy i mial wiekszy odwlok. Mamy kota wychodzacego na dwor. Czy to jakis pasozyt ludzki lub zwierzecy czy nic groznego i przyszlo z ogródka?
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty

kumpek20 +365
Od kilku lat mam taką bekę z youtuberów i ogólnie z ludzi którzy jak coś robią to nazywają to od razu projektem xD
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
Popieram Cię. Gdybyśmy jeszcze miały jakiś wpływ na wygląd piersi... To wtedy każda by miała idealnie symetryczne, jędrne w odpowiednim rozmiarze cycki.
Ja lubiłam bardzo swoje cycki, ale w ciąży mi się ogromnie zmieniły, już nie są 20 letnimi jędrnymi piersiami z malutkimi sutkami, które idealnie mieściły się w dłoni. I co? I nic, dalej je lubię, mąż też, rozumie że takie zmiany postępują i że ciało ludzkie się zmienia.
Ale
Też tak to pamiętam, a na wykopie od 9 lat. No ale teraz jeden z popularniejszych tagów to #przegryw a jego użytkownicy wiadomo jaki mają stosunek do kobiet.
@girlsjustwannahavefun Ja to w ogóle nie widzę tych postów nawet jak wejdę na tag #cyckinawosp.
@girlsjustwannahavefun chyba mam coś zablokowane bo mi się żadne treści 18+ nie pokazują nawet. Nowy wykop w formie (ʘ‿ʘ)
@PrzegrywNaZawsze: Kiedyś to wyglądało tak:
https://wykop.pl/wpis/14529035/podobno-dzisiaj-dzienchlopaka-przypominam-najlepsz
Co prawda wpis z 2015 roku, ale sam filmik był chyba z 2012? Szkoda że poszedł jako prywatny. Ludzie ogólnie byli dla siebie bardziej mili, nie było armii z tagu #przegryw, jedynie kucolandia. Fajne czasy :<
Właśnie już ustawiłam widoczne treści nsfw i 18+ a i tak nic nie wyszukuje. W tagu #wgw mam Twój post i kolejny jest z 30.01. Scrollowałam aż do 2021 roku i żadnej nagości nie widać, cóż... ¯_(ツ)_/¯
Ale nie sadze, żeby to byli ogólnie Polacy, tylko wykopki akurat…
@Krs90 Kurczę, nie ma ktoś mirrora tego filmiku? Ominęła mnie ta akcja
a zwłaszcza jak wszedł nowy wykop.
"dokładnie. Walczą o szacunek bo są niscy albo jacyś na fo tak samo nie maja wpływu jak na wygląd piersi a są pierwsi do obleśnych komentarzy. Potwornie mnie to strigerowalo. Serio nie kumam jak mkzna komuś pisać tsk obrzydliwe rzeczy. Nie musza mi się podobsc jej piersi, nie muszę tez jej mówić ze są obleśne. Masakra."
czemu Wy sie tym przejmujecie jak większość z nich cycków na żywo nie widziała xD
ironią jest to że jesteś kobiecym odpowiednikiem przegrywów xD koleżanka od małych cyckow też.
@Rimbolo: przecież przykładowo na #mikrokoksy często mirki wrzucają swoje zdjęcia, na których nie zawsze wyglądają dobrze i jakoś większość niebieskich tam umie się zachować pisząc co najwyżej jakieś porady a nie masowo komentując, że ohydna sylwetka czy coś xd
@girlsjustwannahavefun: umówmy sie, ona wrzuca je tu dla siebie. na wośp mogła wpłacic niezaleznie od swoich cycków.
ale ja nie o tym, i jej nie potepiam. robi to dla zabawy, dla atencji, albo jako chłop- dla baitu xD
nie wiem, nie moja sprawa.
zgadzam się natomiast z twoim wpisem.
to jest ku#wa niepojęte, że taki ściek tych zwierzaków sie wylewa.
inna sprawa,
Co do reszty - wrzucasz wszystkich do jednego wora, a to nigdy nie jest ani obiektywne, ani sprawiedliwe. Większość takich komentarzy to są trolle, a nie przegrywy. Poza tym przegrywy nie wrzucają tu zdjęć swoich siurów, więc nie wiem co to za porównanie.
@HumbugPL: bo można i niektórzy nawet lubią, a w dodatku x innych ludzi się uśmiechnie, więc to wystarczający powód - nic specjalnie szalonego, wszak młodym dziewczętom też zdarzało się pokazywać biust i bez internetu.
Tutaj czasem jeszcze wpada jakaś parka, co bodajże lubi streamować chędożenie, co faktycznie jest już jakąś zdecydowanie dalej posuniętą "ekstrawagancją" i tam też wykopki potrafiły #!$%@?ć się do normalnych