Wpis z mikrobloga

Oszukuj ze zdjęciami. Nie zdradzaj swojej wagi (kluczowa u kobiet jak wzrost u mężczyzn - takie są fakty). Płacz, że nikt cie nie chce, bo pewnie mierzysz za wysoko. O kobiecie można napisać taki artykuł w poczuciu współczucia wobec niej. O chłopaku taki artykuł będzie miał określenie w stylu incel, przegryw i itd.

Gruba kobieta może poczuć się jak przeciętny mężczyzna, który nie jest ani super niski ani gruby. Od razu z tego się robi taka afera, że hej. Jak to. Ktoś mnie nie chce. Witam w świecie mężczyzn.
#logikarozowychpaskow
sipcabej - Oszukuj ze zdjęciami. Nie zdradzaj swojej wagi (kluczowa u kobiet jak wzro...

źródło: comment_1648368294kpfdvymuFn2FFyIcBegmS5.jpg

Pobierz
  • 244
  • Odpowiedz
@little_muffin: Ale też ciekawe jest to, że idąc twoim tokiem rozumowanie, to ludzie w KRLD(korei północnej), są wyjątkowo zdrowi, nie dotyczą ich żedne czarnobyle, tarczyce, czy hormony, o których pisałaś, bo wszyscy są chudzi oprócz kima i jego ziomków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DunningKruger: lepiej Ci to wyjaśnią lekarze dietetycy, diabetolodzy, nefrolodzy itd. Organizm na wypadek nieurodzaju/głodówki wpada w tryb oszczędzania - mniej spalasz, nawet jak robisz więcej. Oczywiście do czasu - jak będziesz się głodził rok to oczywiście pojawi się efekt. Jak będziesz się głodził 3 dni, a później wrócisz do normalności to efektu nie będzie i najpewniej w kolejny tydzien wrócisz do starej wagi. Walka o zdrowie czy szczupłą figurę to tak
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@KedzioRRz: ale efektem tego kortyzolu jest tylko magazynowanie wody co ma zapewnić potencjalny szybki powrót w to miejsce zapasów w postaci tkanki tłuszczowej.

Zbić kortyzol można na wiele sposobów, choćby znane wśród bywalców siłowni cheat daye.
  • Odpowiedz
@KedzioRRz: jestem niska, mam zapotrzebowanie na jakieś 1600 kcal dziennie. Poleć endokrynologa w takim razie - bo byłam u wielu, jedyne co polecali to suplementacje, zdrowa diete i cwiczenia. Robie to wszystko - chudne powoli, ale jak się zapomnę i zjem cokolwiek co lubię jeść - pizza, ciastko, cokolwiek - od razu efekt w #!$%@? i od nowa. Wykańczające to jest. Mam wahania wagi na poziomie 20 kg - czasem schudnę,
  • Odpowiedz
Zbić kortyzol można na wiele sposobów, choćby znane wśród bywalców siłowni cheat daye.

@DunningKruger: cheat day, żeby dostarczyć sobie tłuszczu i przytyć? xDDD to ten powrót tkanki tłuszczowej? Zamiast wody tłuszcz? xD Jezu, ale ty #!$%@? od rzeczy. Kończę pisanie z tobą. Ten komentarz nie był do mnie, ale aż odpisałam ze śmiechu :D
  • Odpowiedz
  • 21
Niektórzy nie chcą po prostu wyglądać dobrze - i też mają do tego prawo.

@little_muffin: ależ ja tego nie neguję. Na moim zdjęciu tam wyżej, po lewej stronie byłem w pełni świadomy co ze sobą robię piwskiem, lenistwem itp i było mi to objętne( ͡º ͜ʖ͡º)

Piję do tego ze klepanie otyłych po plecach bo choroba, to robienie im krzywdy. A wiem ze endokrynolog na odpier.ol
  • Odpowiedz
Ale też ciekawe jest to, że idąc twoim tokiem rozumowanie, to ludzie w KRLD(korei północnej), są wyjątkowo zdrowi, nie dotyczą ich żedne czarnobyle, tarczyce, czy hormony, o których pisałaś, bo wszyscy są chudzi oprócz kima i jego ziomków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@abdiel: gdzie ja przedstawiłam taki tok rozumowania? Możesz zacytować? Wprost odwrotnie - napisałam, że niedowaga jest tak samo objawem choroby jak nadwaga.
  • Odpowiedz
  • 11
Zbić kortyzol można na wiele sposobów, choćby znane wś

cheat day, żeby dostarczyć sobie tłuszczu i przytyć? xDDD to ten powrót tkanki tłuszczowej? Zamiast wody tłuszcz? xD Jezu, ale ty #!$%@? od rzeczy. Kończę pisanie z tobą. Ten komentarz nie był do mnie, ale aż odpisałam ze śmiechu :D

@little_muffin: widzisz jak znowu nic nie rozumiesz? Dowiedz się jak pod wpływem ciężkich treningów i redukcji gromadzi się woda w organizmie, jaką
  • Odpowiedz
duży - Czarnobyl, plastik wodzie i jedzeniu na porządku dziennym, niezdrowa dieta rozregulowująca system hormonalny, warzywa i owoce nie mające tyle samo witamin co kiedyś bo produkcja masowa zaorała te zdrowotne właściwości jedzenia, substancje mające na celu oszukac nasze łaknienie - od cukru po syrop glukozowo-fruktozowy wciskane w każde gotowe jedzenie, żeby się sprzedalo, konserwanty, światło niebieskie z komputerów/telefonów rozregulowujące produkcje melaniny, chroniczny stres

@little_muffin: Czyli w Korei Północnej nie ma
  • Odpowiedz
@KedzioRRz: mam pobadane wszystkie możliwe hormony i wskaźniki. Moje wyniki mieszczą się w normie - nie mam dużej nadwagi od razu dodam, 2 kg w tej chwili. Ale widzę jak ciężko to zrzucić. Dlatego bawią mnie zdania wykopowych specjalistów. Nie mówię, że się nie da, da się - motywacja, dieta, trening. Mam kolegę, który pół życia miał nadwagę - ogarnął się, teraz ma 50 lat, a wygląd na 40, jest w
  • Odpowiedz
@abdiel: są niedożywieni. Nie mają jedzenia człowieku xDDD Z pustego i Salomon nie naleje. Mają #!$%@? kortyzol, spuchnięte brzuszki jak głodujące dzieci z Afryki - zdrowo nie wyglądają, ale grubi nie są :)
  • Odpowiedz
@little_muffin normy xD 3/4 endo nie umie ich nawet czytać. Zgłoś się do jakiegoś ogarniętego trenera to Ci więcej powie w takim razie jeśli masz zbadane wszystko typu FT3 FT4 ANTY-TPO i ANTY-TPG
  • Odpowiedz
co za bełkot usprawiedliwienia swojego lenistwa xD

Patrz na zdjęcie. Po lewej ja zapuszczony 2 lata na studiach. Po prawej ja po 1.5 roku pracy nad sobą.

( ͡º ͜ʖ͡º)

@DunningKruger: to są dwie różne osoby na tym zdjęciu. Skończ pisać te bajty miśku. Wyhoduj sobie życie, bo na mózg już za późno.
  • Odpowiedz
@KedzioRRz: I co mi poradzi ten trener? Ja mam tylko za wysokie anty-TPO. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powie żebym ćwiczyła? Ćwiczę. Lepiej jadła? Jem w granicach rozsądku i wg mojego zapotrzebowania kalorycznego.
  • Odpowiedz
  • 4
@little_muffin: przyjmuję to jako komplement, docenienie pracy nad sobą. Rozumiem ze dla ciebie to jest za dużo na jedną osobę żeby ogarnąć taką przemianę xD

Za każdym napisanym razem mi to zarzucacie trole wieloryby( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DunningKruger: tak, taka przemiana, że nawet kolor skóry Ci się zmienił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i jeszcze jakieś debile w to wierzą i plusują xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz